Новини про зірок
Подобається

Анна Седокова поділилася секретом ідеальної фігури (ФОТО)

20/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Анна Седокова поділилася секретом ідеальної фігури (ФОТО)

Українська співачка Анна Седокова ретельно стежить за своєю фігурою. Відмовившись від дієт, співачка знайшла інший спосіб підтримувати себе в тонусі — заняття спортом за власною методикою.

<p><span>Анна Седокова. Фото: Instagram</span></p>

"Залишатися в гарній формі мені допомагає біг, — каже Седокова. — Але бігати треба не менше 40 хвилин, тільки після цього починає спалюватися жир. А ось темп кожен вибирає по собі. Я, наприклад, починаю зі спокійного кроку, потім швидшаю, а потім знову переходжу на крок.

Ще дуже ефективний хайкінг — пересування по гірській місцевості, ходьба в швидкому темпі в гору. Кросівок надовго не вистачить, зате результат просто фантастичний — усі м'язи підтягуються. Якщо там, де ви живете, гір немає, піднімайтеся по сходах — це ефективний і безкоштовний тренажер".

Втім, лише бігом співачка не обмежується. "Крім пробіжок я ще качаю прес, віджимаюся і роблю розтяжку. Найголовніше тут — регулярність тренувань. Можна робити самі елементарні речі за формулою 30-30-100. Наприклад, 30 разів присісти, 30 — віджатися, і 100 разів прокачати прес. Але кожен день. І через декілька тижнів ви гарантовано побачите результат", — стверджує Ганна.