Новини про зірок
Подобається

Актори-рашисти поїдуть в Крим показувати «моральне» кіно

20/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Актори-рашисти поїдуть в Крим показувати «моральне» кіно

Пореченков, Жигунов та Сухоруков покажуть "духовно-моральне та сімейне кіно".

1004561

З 20 по 25 вересня в Сімферополі та Севастополі пройдуть безкоштовні кінопокази в рамках фестивалю "духовно-морального і сімейного" кіно "Святий Володимир".

На фестиваль завітають і найбільш "духовні" актори: Сергій Жигунов, Віктор Сухоруков та Михайло Пореченков. Вони презентують картини, в яких знімалися, а також проведуть зустрічі з глядачами.

c57d565477693130c89a4d16ec50d20f

Спеціально для участі в кінофестивалі комісія відібрала близько 30 робіт, які надійшли з Росії, України, Білорусі. Журі назве переможців у номінаціях: ігровий, документальний і короткометражний фільми.

1434613742_1

Як розповіла президент Міжрегіональної громадської культурно-просвітницької організації "Фестиваль "Святий Володимир" Олена Іваніченко, головне завдання кінофестивалю — підкреслювати духовну спорідненість Криму і Севастополя з Росією, що виникла з моменту хрещення князя Володимира Великого на Херсонесі.

"У цьому році 25 вересня виповнюється 95 років від дня народження режисера Сергія Бондарчука. Фестиваль "Святий Володимир" цього дня покаже фільми цієї легендарної людини. Представляти ретроспективу буде його дочка — актриса і режисер Наталія Сергіївна Бондарчук, голова фестивального журі", — зазначила Іваніченко.

Нагадаємо, одного з акторів російських серіалів затримала поліція за звинуваченням у зґвалтуванні 10річної дівчинки.