Новини про зірок
Подобається

Відверте інтерв’ю акторки студії «Квартал 95» Олени Кравець про виступ в зоні АТО

19/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Відверте інтерв’ю акторки студії «Квартал 95» Олени Кравець про виступ в  зоні АТО

За словами Олени, найбільше її вразило почуття гумору військових. Акторка "Студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла про концерти в зоні АТО.

Оксана згадує: їхати на концерт в зону АТО боялася: "Спочатку я не хотіла їхати. Мені було страшно. Мені було страшно за своє життя. У мене спрацював інстинкт самозбереження, який, щоправда, зник після спілкування з хлопцями. Я їм сказала: "Я так боюся!". А вони мені – "Всі бояться, там не солодко". Але нас попросили, і ми повинні поїхати. І без тебе – ніяк".

Коли я приїхала туди, коли побачила цих чоловіків, зрозуміла, що поруч з ними нічого боятися. Вони дуже дисципліновані. І почуття самозбереження замінилося почуттям самоповаги. Я зрозуміла, що ця поїздка була необхідна нам усім".

За словами Олени, найбільше її вразило почуття гумору військових: "Я розуміла, що нас чекали і хотіли бачити. Навіть те, як вони "іржуть" – справжній кайф. Пам'ятаю, як вони сиділи у військовому аеропорту, під самою сценою, де не було навіть стільців. Взагалі нічого. З наших хтось задає їм запитання: "Ану швидко говори, який у Олени розмір грудей?". І вони починають вгадувати. Це було дуже смішно!".

Але акторка не змогла стримати своїх емоцій під час виконання душевної пісні. "В кінці фінальна пісня. Якщо б вони залишилися сидіти – я стрималася. Я цю пісню на звичайному концерті співаю з грудкою в горлі. А тут починаються перші акорди, і якийсь командир каже всім: "Це "Батьківщина", стати всім". І все – сльози у мене потекли. І я розумію, що мені ще цілу пісню співати, і що потрібно заспокоїтися, але як-то я вырулила. А тому ми їхали мовчки…" – зізналася Олена Кравець.