Новини про зірок
Подобається

Стилісти осоромили Оксану Марченко перед усією країною (ФОТО, ВІДЕО)

19/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Стилісти осоромили Оксану Марченко перед усією країною (ФОТО, ВІДЕО)

Постійна ведуча популярного українського шоу талантів «Х-фактор»  і дружина одіозного й скандального політика Віктора Медведчука Оксана Марченко ніколи не лишала байдужими глядачів телеканалу СТБ. І не тільки їх. А все тому, що стилісти створювати їй надзвичайно розкішні образи та одягали її у цікаві луки.

1367619029_oksana-marchenko-uhodit-v-novyy-proekt1

За задумом стилістів Оксана Марченко щоразу повинна одягатися за всіма правилиами сучасного гламурного життя – у золото, стрази і з глибоченним декольте.

154010

Проте на кастингах талант-шоу Марченко постійно зявляється у нічим непримітному одязі, який створює їй імідж «сірої миші». 

427

116268

В одному з останніх випусків телешоу вона з`явилася перед конкурсантами і телеглядачами у незрозумілому одязі, який зовсім не пасує її фігурі. Образ, який створили стилісти, радше нагадує халат домогосподарки, аніж костюм телеведучої.

4110

Як відомо, Оксана Марченко завжди дивувала публіку своїм одягом на телепередачах. Щороку костюми ставали все дивакуватішими й розкішнішими. Та змін зазнають не лише луки зірки, а й її зовнішність.