Зіркові скандали
Подобається

Актора російських серіалів затримали за зґвалтування 10-річної дитини

19/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Актора російських серіалів затримали за зґвалтування 10-річної дитини

Актор Мухтар Гусенгаджиєв, відомий за серіалами «Останній з Магикян» і «Карпов», затриманий за підозрою у насильницьких діях сексуального характеру по відношенню до десятирічної дівчинки.

1-3445_1_6

За словами представників првоохоронних органів, в поліцію із заявою звернулася мати дитини. Вона повідомила, що її доньку — дівчинку 2005 року народження — домагався Мухтар Гусенгаджиєв.

З повідомлення джерела: «З'ясувалося, що в середу на цьому тижні чоловік неодноразово здійснював відносно неповнолітньої дівчинки насильницькі дії сексуального характеру, один раз це відбулося в Московському вірменському театрі».


На цей момент слідчі органи порушили кримінальну справу за статтею «Насильницькі дії сексуального характеру».

_f0e2766a5a216fcce2e1fd4a36dd0d35


У свою чергу в прес-службі ГУ МВС Москви підтвердили факт затримання підозрюваного у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру по відношенню до дитини, але не уточнили подробиць. Всі матеріали справи передані в СК.


Мухтар Гусенгаджиєв — актор цирку, кіно і телебачення. Знімався в таких серіалах, як «Останній з Магікян», «Карпов» тощо. Крім того, він є майстром йоги і провідним спеціалістом Федерації йоги Росії.