Зіркові скандали
Подобається

Усі подробиці ДТП за участю зятя Блохіна репера Ларсона (ФОТО, ВІДЕО)

18/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Усі подробиці ДТП за участю зятя Блохіна репера Ларсона (ФОТО, ВІДЕО)

У Києві на вулиці Урицького біля розважального центру "Ультрамарин" сталося ДТП за участю колишнього зятя тренера Олега Блохіна репера Сергія Ларькіна.

9bc20be5ce385eb23235734e63f7bea7Репер зі сценічним псевдонімом Ларсон їхав на мотоциклі Kawasaki і зіткнувся з автомобілем Cadillac Escalade, яким керувала дівчина.

1"Ситуація не дуже втішна, на перший погляд. Відвезли в 17-у лікарню! Швидка їхала довго", — розповів на своїй сторінці у Facebook очевидець події Євген Таллер.

2

Він зазначив, що друга учасниця ДТП — водій автомобіля — намагалася втекти з місця події.

3"Дівчина взагалі хотіла виїхати. Ми не відпустили, але з машини вона не вийшла і коментувати нічого не хотіла", — написав Таллер.

4

"Ларсон рухався з невисокою швидкістю, проїжджаючи Ультрамарин. Дівчина за кермом авто, швидше за все, відволіклася на мобільний телефон, різко стала повертати і збила його. Збила дуже сильно, був удар, з бензобака протік бензин. Ми відразу ж настелили йому під голову хоча б газети, тому що люди відразу стали класти якісь шоломи. Ми викликали швидку і поліцію, проте, можливо через пробки, що утворилася, лікарі добиралися до місця аварії довго, приблизно 20 хвилин", – зазначив Талер в інтерв`ю.

5 Ларсон знаходиться в реанімації, його прооперували.

За словами друзів Сергія, вчора йому зробили дві операції: у нього була серйозна внутрішня кровотеча, яка довго не зупинялася. Близькі музиканта просять усіх небайдужих людей здати для нього кров.

7

"Потрібна Ларсону кров друга негативна, медикаменти або кошти на дорогі ліки",пишуть на сторінка Facebook усі небайдужі.

Також у Сергіясерйозні травми: переломи таза та стегнової кістки в декількох місцях. Станом на ранок його стан трохи покращився, але як і раніше залишається важким. Він вже прийшов до тями.