Новини про зірок
Подобається

Тіна Кароль надала допомогу онкологічним лікарням 25 міст України (ФОТО)

18/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Тіна Кароль надала допомогу онкологічним лікарням 25 міст України (ФОТО)

Українська співачка Тіна Кароль продовжує свою благодійну діяльність. Так, сьогодні стало відомо, що Фонд співачки "Полюс Тяжіння" надав допомогу всім 25 великим містам України. Допомога була надана онкологічним відділенням простих міських лікарень по всій країні.

384684716

Співачка активно займає позицію філантропа вже більше року — з моменту відкриття свого фонду передає йому всі свої гонорари за сольні концерти в рамках турів "Сила любові й голосу" і "Я все ще люблю".

384951111

Завдяки додатковим сольним концертам у Театрі опери і балету в Одесі цього літа і в Грузії, Кароль допомогла одразу трьом містам — Луцьку, Хмельницькому та Києву.

Допомогу надають за такою схемою: лікарі всіх лікарень, куди приїжджає Місія Фонду Кароль, самі пишуть список необхідних відділенню медикаментів або медичного обладнання і згодом їх отримують. 

384951108

Крім обладнання, Кароль склила вікна в палатах і навіть купувала ліжка.

Рік тому, ще до анексії Криму, одними з перших отримали допомогу лікарні Донецька і Сімферополя.

384951105

"Тіна Кароль побила рекорд: одна, дві лікарні — можна зрозуміти, але 25 відділень, ми такого ще не пам'ятаємо! — пише на своїй сторінці в соціальній мережі лікар Хмельницької лікарні Марина Дасюкевич. — Захоплюємося такою щирістю і силою цієї тендітної дівчини, яка не словом, а ділом рятує життя дітям, які так її люблять"

384951102

Зазначимо, що Кароль продовжує активно гастролювати зі своєю сольною програмою, і після концерту в Грузії вирушає радувати своїх шанувальників до Чехії: 23 вересня відбудеться її сольний виступ у Празі.

Стало відомо, що Тіна кароль зараз перебуває на Прикарпатті в Яремче, де вона таємно знімає новий кліп.