Та сама сумка дружини Президента від Fendi Peekaboo: історія, легенди, шанувальниці (ФОТО, ВІДЕО)

17/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Та сама сумка дружини Президента від Fendi Peekaboo: історія, легенди, шанувальниці (ФОТО, ВІДЕО)

Не перший раз дорогі аксесуари українських політиків стають темою для публічного обговорення і осуду. Обговорюють годинники, перстні, намиста, взуття і, звичайно, сумки. Саме сумка Першої леді України стала темою обговорення останнього тижня.

1

Марина Порошенко з сумкою Fendi Peekaboo

Коли Марина Порошенко з'явилася на публіці з крокодилячої сумкою Fendi Peekaboo блідо-рожевого кольору, реакція суспільства була бурхливою. Дружину президента звинувачували практично у всіх можливих гріхах. Президента звинувачували теж. І сумку. Хоча сумка тут абсолютно ні при чому.

17 18

Фешнблогер Ніколь Пінхеріо

Сумка Fendi Peekaboo відноситься до так званих it-bag. Її навіть називають однією з головних цінностей Модного будинку Fendi.

3

21

Актриса Лейтон Мінстер і Блейк Лайвлі на зйомках "Пліткарки"

Придумала сумку глава будинку Fendi — Сільвія Вентурини-Фенді. У 2009 році вона представила модель публіці.

4

Фешнблогер Ніна Суесс

Ідея сумки — це фактично нова концепція розкоші від Fendi — елегантність не повинна кричати.

5

6

Фешнблогер і дизайнер взуття К'яра Ферранья

Сумка виготовлена з шкіри, шкіри крокодила, шкіри пітона і навіть з натурального хутра. У всіх сумках замшева підкладка, іноді контрастного кольору.

26

Фешн-блогер Зіна Чаркоплія

Peekaboo скроєна таким чином, що, якщо носити її не застібнутою, видно дорогу і яскраву підкладку. Тому в дизайні сумки важливий не тільки екстер'єр, але і внутрішня обробка, якій творці приділяють багато уваги.

7

8

Фешнблогер Лінда Тол

Застібка Fendi Peekaboo повторена в дизайні аромату L Acquarossa від Fendi.

9 11

Модель Наомі Кембел

Сумка доступна в трьох різних розмірах — міні (23 см в ширину, 18 см у висоту, 11,5 см — глибина), середньому (33 см, ширина — 26 см — висота 12 см — глибина) та великому (40 см — ширина, висота — 30 см, 15 см — глибина).

12 13

Фешнблогер Патрісія Мейнфилд

Є ще й четвертий варіант — мікро Fendi Peekaboo. Ця сумка створювалася як аксесуар для аксесуара, передбачено, що її потрібно прикріплювати до іншої сумки, як декоративну прикрасу. Але, як це іноді трапляється з аксесуарами, практично відразу микроверсія зажила своїм життям.

14

Фешнредактор l'officiel Сінгапур Йео Прат

Сумки Fendi Peekaboo популярні, у "широких" верств населення: їх носять голлівудські зірки, моделі, але основний кістяк клієнтів аксесуарів від Fendi і конкретно сумок Peekaboo складають фешн-блогери і редактори глянцевих журналів. Ну і, як ми тепер знаємо, дружини президентів.

15

Стиліст Джованна Батталья, редактор l'uomo Vogue і позаштатний редактор моди W magazine