Новини про зірок
Подобається

«Бумбокс» відмовився виступати на агітаційному концерті Опблоку

16/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
«Бумбокс» відмовився виступати на агітаційному концерті Опблоку

Українська група «Бумбокс» вибачилася перед своїми шанувальниками за скасування концерту на День міста у Дніпропетровську.

2

На своїй офіційній сторінці в Facebook музиканти звернулися до шанувальників з Дніпропетровська. Вони вирішили не виступати на Дні міста через політичне підґрунтя концерту.

Виявляється, групу не попередили, що замість «традиційного виступу» перед металургами Дніпропетровська їм доведеться стати учасниками передвиборчої кампанії кандидата на посаду мера Олександра Вілкула. Політик назвався меценатом і запевнив, що концерт — це «репетиція фестивалю Бест-Сіті-2016». Але після того, як музикантам повідомили, що під час виступу кандидат від Опозиційного блоку Вілкул вийде на сцену з промовою, хлопці відмовилися.

Шанувальники підтримали рішення Бумбоксу.

«Спасибі за цей вчинок! Із завмиранням серця чекала вашого рішення з цього концерту і шалено рада, що не розчарувалася!», «Ще раз не дали засумніватися в своїй чесності і позиції! Чудові люди роблять відмінну музику! Спасибі, хлопці!», «Повага, Чоловіки! Дуже переживали. Пишаємося! І спасибі від усіх небайдужих громадян Дніпропетровська», — такими коментарями засипали хлопців шанувальники.