15 жіночих звичок, які страшенно дратують чоловіків (ФОТО)

15/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
15 жіночих звичок, які страшенно дратують чоловіків (ФОТО)

Тебе напевно дратує манера твого милого ховати шкарпетки за диван, відкривати пиво запальничкою і залишати в холодильнику останній пельмень — щоб не мити тарілку. Бісить, правда? Чому не можна просто взяти і перестати це робити? Відповідаємо: тому що жінки й самі прожовжують робити те, що дратує їхніх коханих.

Вона викидає одяг з шафи на підлогу

1

Вищий пілотаж — вивалити всю цю гору ганчір'я після того, як милий піде з дому, а повернути на місце пізніше, ніж він переступить поріг після важкого робочого дня. Заходить милий принц в порожню темну квартиру, відкриває двері спальні, а там "воно".

Перша думка: "Обікрали!" Друга: "Обшук за помилку!" Третя: "Кіт з глузду з'їхав!"

У будь-якому випадку — інфаркт микарда!

Вона залучає до сварки третіх осіб

2

"Мамо, скажи йому!" "А ось Маріїн чоловік так ніколи не робить!", "Мені всі говорили, що ти знову це зробиш!". Знаєш, чому він замовк? Він уявляє, що його тепер звуть Великий Змій, і він може вставити в волосся перо, нанести на обличчя бойову розмальовку і вийти в похід. За скальпами всіх цих милих людей.


Вона їсть з його тарілки

3

Ні-ні, вона не будемо каре ягняти, тому що баранина пахне, фу. І креветок не треба — з них важко кишку виколупувати. А десерт вона не буде, тому що у неї не поміщається стільки їжі. Мабуть, тільки "Цезар" з куркою і келих білого вина.

У результаті нещасний голодний чоловік облизує баранячу кістку, обсмоктує хвостики креветок і збирає виделкою цукрову пудру. Тому що: "Ой, так смачно виглядає, дай шматочок спробувати, а?"

Чоловіки знають, що шлунки у жінок більші, ніж у кошенят, — замов собі нормальну порцію, вистачить його об'їдати!

Вона не говорить прямо, а натякає

Старий добрий квест "Піди туди, не знаю куди, принеси те, не знаю що". Підказки? Підказки для слабаків! Жінко, будь милосердна: якщо напустила туману — залиш чоловіка наодинці хоча б на годину. Нехай поплаче без свідків.

Вона фарбує нігті на кухні

4

Краса вимагає жертв, це факт. Але взагалі-то держави-агресори в сучасному світі попереджають про атаки з використанням хімічної зброї масового ураження. Мирне населення в особі коханого і кота має бути евакуйоване заздалегідь.

Вона робить прибирання в його речах

Ніхто не сумнівається, що жінка здатна відрізнити плоске свердло від свердла Левіса, материнську плату від відеокарти, а гачок на лососевих від "Плаваючої німфи". Але хто ж сказав жінкам, що вони знають, у якому порядку це все повинно лежати?! Уточнюємо: порядок — це гармонійний, очікуваний, передбачуваний стан або розташування чого-небудь. Передбачуваний!

Вона колекціонує взуття

5

Усі знають, що взуття багато не буває. Але якщо "лабутени" знову вивалюються з антресолей йому на голову — не потрібно в магазині заводити пісню про "босу сирітку". Потрібно зачекати тиждень.

Вона постійно запитує, про що він думає

Якщо чоловік задумливо дивиться на стіну, длубаючись пальцем в пупку, а потім уважно розглядає те, що витягнув звідти, — він саме про це й думає. Про те, що саме він вийняв і як воно там опинилося. І ні про що інше в цей момент він думати не може. Так вони влаштовані.

Вона одягає туфлі на підборах, а потім ниє, що ходити неможливо

6

Він, можливо, мріяв затіяти ностальгічну прогулянку: "Подивися, кохана у цьому дворі, я спорудив розкішну усипальницю для дохлої ворони!" А кохана не може подивитися, тому що немає сил шкандибати в цих колодках тортур . Він, як справжній джентльмен, запропонує завершити прогулянку і посидіти в ресторані, о, так. Це — вчинок. А споруда воронячого склепу — це подвиг був, розумієте? Подвиг, про який вона не дізналася нічого…

Вона збирається годинами

8

Коли настає ніч — потрібно лягати спати. Цю істину нам розказували ще з дитинства. Мама і тато пояснювали, що наша планета обертається навколо Сонця, і ніч настає незалежно від бажань кожного жителя. Ми ніби все розуміли, але приймати цей факт відмовляємося й донині.

Ось тут та ж історія. Є речі, незбагненні дитячим розумом, а є незбагненні чоловічим. Він може зрозуміти, що саме вона робить у ванній кімнаті дві години. А прийняти не може.

Вона носимо його футболки

9

А після пере двічі, щоб знищити сліди парфумів — і вуаля! Він навіть не здогадається! Ну-ну. "Щось-таки видало Штірліца: чи то будьонівка, чи то парашут за спиною". Два парашута. Два парашута, які утворилися на футболці спереду, трохи нижче горловини.

Вона в останній момент вирішує, що потрібно переодягнутися і змінити макіяж

Тому що помада кольору фуксії абсолютно не поєднується з фіолетовим спідницею, краще підійде маджента. Але під мадженту потрібно тональну основу міняти, цей колір з персиковим тоном не дружить, так-так. Розумієш, у чому підступ? Воно все просто рожеве, чорт візьми!

Вона годинами вибирає в магазині продукти

1 (1)

Сукні, взуття, косметика — з цим чоловіки змирилися. Продукти теж потрібно вибирати уважно, це ясно: потрібно перевірити термін придатності й склад. Але що означає "несимпатична якась капуста, давай іншу пошукаємо"?

Вона заставляє всю ванну своїми пінками-шампуньками

11

Трохи присісти, зібратися з духом, скрутити руку курячою лапкоюі пальчиками, пальчиками, акуратно, не дихаючиОп! Йому всетаки вдалося витягнути свою бритву і не розбити батальйон баночок з зіллями незрозумілого призначення. Так, тепер потрібно якось піну добути…

Вона каже: "Ой, я нічого не зачіпала, воно саме!"

Не хочеш, щоб він плакав кривавими сльозами? Не кажи так.