Новини про зірок
Подобається

Зеленський перекрив дорогу в Києві та сквернословив на усю вулицю (ВІДЕО)

14/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Зеленський перекрив дорогу в Києві та сквернословив на усю вулицю (ВІДЕО)

Український телеведучий, актор Володимир Зеленський у суботу, 12 вересня, на автомобілі перекрив одну з вулиць Києва. Комік під'їхав до бульвару Академіка Вернадського і щось голосно й виразно обговорював з бригадою по ремонту доріг.

1

Так проходили зйомки нового комедійного серіалу з політичним нахилом "Слуга народу". Зеленський грає президента країни Василя Голобородька, який випадково проїжджав по району, де йшов ремонт дороги.

Купа битого асфальту, загородження, на яких лежать знаки "СТОП" і "Проїзд заборонено", а на них — ковбаса, насіння, пиво.

На питання "президента": "Чому ремонту немає?", — а у відповідь: "Матеріалів немає!"? — Голобородько пообіцяв розібратися і відчалив. А у свій наступний приїзд не виявив ні ремонтників, ні матеріалів.

Але до експресивнихї витівок Зеленського знімальна група вже звикла: "Володя часто експериментує і придумує щось, чого немає в сценарії".

Але чого ніхто не очікував, так це, що актриса, яка грає одну з роботяг, так увійде в роль! У сцені, де вона говорить по телефону з бригадиром, ремонтниця почала матюкатися так, що з цензурних слів залишалися тільки вигуки. Зеленського ця сцена потішила: він цілком зняв її на айфон і з усмішкою сказав продавцеві: "Ось що потрібно викладати у соцмережі для промо фільму!"

Але потім епізод перезняли, де з лайки майже нічого не залишилося.

Для зйомок серіалу спеціально перекрили частину вулиці.


"Перекриття руху на звичайній вулиці Києва нічого не варто. Для цього потрібно лише дозвіл Міськадміністрації. Однак платити все одно треба. Для блокування руху обов'язково потрібно наймати співробітників поліції, які стежать під час зйомок за дотриманням порядку. Ось їм потрібно заплатити з розрахунку 50 грн на годину на одну людину", — розповів один з учасників знімальної групи.