Залізні коні зірок шоу-бізнесу: ліжка в авто і кальяни за 100 тисяч доларів (ФОТО)

14/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Залізні коні зірок шоу-бізнесу: ліжка в авто і кальяни за 100 тисяч доларів (ФОТО)

Більшу частину життя артисти проводять на колесах — у дорозі, на зйомках, гастролі і концерти. Тому й у власних машинах вони хочуть відчувати себе як вдома. Ми дізналися, які капризи втілили у своїх авто знаменитості.

 

У Баскова не тільки золотий голос, але і кермо!

 

У тенора Миколи Баскова відразу дві ексклюзивні машини. Перша — Bentley Limousine, який майстри на замовлення артиста переробили з двох авто, щоб домогтися ефекту подовженого кузова. У салоні машини Басков поставив диван з білої шкіри, відгамселив підлокітники слонової кісткою і навіть позолотив кермо і коробку передач.

Auto1

Друга гордість Баскова — Rolls-Royce молочного кольору за 600 тисяч євро. Ясна річ, вся унікальність лімузина в його ціні. Комфортабельне авто з телевізором та іншими елементами розкоші артистові подарувала його подруга, мільйонерка з Швейцарії.

Пугачова возить з собою бар

mywl6oms6z

У Алли Пугачової в гаражі теж два ексклюзивних авто: золотистий Mercedes Pullman (за чутками, подарунок Юрія Лужкова) і Rolls-Royce (теж презент близьких друзів). Всі машини Алли Пугачової — справжній ексклюзив, зроблені за спецзамовленням. Приміром, у Rolls-Royce — розширений салон. Плюс до всього авто Примадонни оснащене баром, телевізором і диваном. Сама Алла Борисівна ніколи за кермо не сідає.

DZIDZIO: "Залишилося тільки поставити ванну"

Бородатий і в міру вгодований ламберсексуал-соліст гурту DZIDZIO зізнався, що в його "Кадилаку" (музиканти розсікають на Cadillac Escalade) підніжка при відкритті дверей реагує тільки на самого Дзідзьо, а на Лесика і Юліка — ні. Ще в машині є "третій ряд", який використовують як "спальник" або як покарання іноді садять туди Юліка.

1"А так як практично живемо в машині — в постійних переїздах між концертами, завели собі спеціальні сіточки, щоб підтримувати поставу, і у кожного є своя персональна подушка для сну зеленого кольору. Скоро плануємо встановити туди ванну, так як дуже рідко буваємо вдома!", — зазначив Василь Хома.

У Філіпа готельний номер на колесах

Мабуть, один з найбільш рідкісних автомобілів — у Філіпа Кіркорова. Позашляховик-лімузин марки "Хаммер" — більше 10 метрів у довжину. Як кажуть, великому кораблю (зріст Кіркорова близько двох метрів) — велике плавання. Всередині машина артиста нагадує комфортабельний номер п'ятизіркового готелю: стеля прикрашений чорним дзеркалом, зробленим у вигляді зоряного неба. Плюс до всього в лімузині Філіпа є диван, крісло і справжнє ліжко.

2

Цей автомобіль для Кіркорова зробили на замовлення в Америці, в Лос-Анджелесі. У ті роки Філіп ще був одружений на Аллі Пугачовій. Авто обійшлося артистові, як кажуть, в 500 тисяч доларів. Правда, є у цього дива один істотною мінус: 10-метровий лімузин дуже складно паркувати в Москві.

Тарабарова їздить… в ліжку

Для повсякденних поїздок співачка Світлана Тарабарова вибрала кабріолет Smart з відкидною дахом, а ось "гастрольний залізний кінь" Grand Picasso часто стає для артистки "другим домом".

e001ad469567c58c330db42a849c775b_3

"Чи жарт — лише з січня він вже пройшов непростим українським дорогам 50000 км!, — розповідає артистка. — І ось одного разу я придумала спосіб подорожувати з комфортом — придбала великий ортопедичний матрац, який в складеному вигляді тепер завжди в авто, а в дальніх поїздках перетворює салон… в купе спального вагона! Треба дуже берегти хребет — адже всі хвороби від нього".

1

Багаті теж курять в авто

Співачка Камалія віддає перевагу потужним авто з високою маневреністюв її особистому автопарку є Range Rover, Audi, Mercedes.

 

Частина машин дружини пакистанського мультимільйонера Мохаммада Захура знаходиться в Україні, а на деяких Камалія роз'їжджає в Дубаї. На задньому сидінні одного з дубайських авто артистки зачаївся суперстильний аксесуар! Це ексклюзивний кальян, який для французького автовиробника Bugatti випустила шведська компанія Desvall. Всього в світі 150 таких апаратів, а вартість лакшерікальяну100000 доларів!

24096940

Аксесуар для куріння зроблений з вуглецевого волокна, а на його основітитанова рама. Шланг і курильна трубка обшиті шкірою ручної вичинки. Плюс до всього 80сантиметровий кальян може обертатися навколо своєї осі.

"Цей кальян зараз в одній з машин в Дубаї. Я відвезла його туди з України після народження дочок. Раніше палила його тут, але кинула. Тепер кальяню тільки по святах, — розповідає Камалія.