Зіркові скандали
Подобається

Новоспечена «радикалка» Приходько облила брудом колегу Огневич (ФОТО)

14/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Новоспечена «радикалка» Приходько облила брудом колегу Огневич (ФОТО)

новый коллаж

Українська співачка Анастасія Приходько, яка вступила до Радикальної партії Олега Ляшка, розповіла, що вона й раніше хотіла стати політиком, та ніяк не могла наважитися на такий складний крок.

137152"У мене і раніше були пропозиції. Я могла увійти в одну з партій, але який сенс, якщо у мене не буде права голосу? Давно думала про те, що, якщо не буду співати, піду в політику. Але для того, щоб, як кажуть, не бути в капюшоні, треба вища освіта, якого у мене немає. А щоб створити свою партію, потрібно мати не менше 5 млн доларів. У політику можна піти, але треба чітко знати своє місце, а просто так прийти в якусь партію і сидіти двадцять п'ятим лебедем, щоб тебе ніхто не знав… Я з тих людей, які люблять приносити користь. Сподіваюся, що в партії Олега Ляшка я дійсно буду корисною", — зізналася Приходько.

Відповідаючи на питання журналістів про фотографії, на яких ще одна співачка-"радикалка" Злата Огневич їде у Верховну Раду на велосипеді, Приходько зазначила, що знімки були постановочними.

Ognevich-na-velosipede-735x400

"Зрозуміло, що її фотографували не на телефон, а на професійний фотоапарат і що це були постановочні кадри, а якась бабуся з Переяслава-Хмельницького думає: "Яка гарна дівчина!" А ми-то знаємо прекрасно, як це робиться.

У нас інший менталітет, наші знаменитості звикли жити в розкоші. Хай вона на велосипеді приїде на концерт або на червону доріжку якого-небудь заходу. Звичайно, для цього вона обере "мерседес" останньої моделі, так що все це смішно.

Я не бачила Злату Огневич на трибуні і поки не хочу. Не думаю, що ми щось хороше почуємо. Мені досить одного смішного відео з Таїсією Повалій на з'їзді Партії регіонів. Не хочу, щоб про мене теж так говорили. Кожен повинен бути на своєму місці", — заявила співачка.