Новини про зірок
Подобається

Нардеп Віталій Хомутинник породичався з Сергієм Притулою (ВІДЕО)

14/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Нардеп Віталій Хомутинник породичався з Сергієм Притулою (ВІДЕО)

Нардеп Віталій Хомутинник став родичем Сергія Притули. Сестра дружини депутата вийшла заміж за відомого телеведучого, про що стало відомо у передачі "Світське життя".

1

Віталій Хомутинник з Донецької області, а Сергій Притула з Західної України, але це, за словами депутата, не вплинуло на їхнє ставлення один до одного.

"Мій тост був на весіллі — це найкращій приклад, як країна має єднатися. Декілька разів ми зустрічалися родинами, ми запрошували до себе в гості, спілкувалися і він привернув до себе всю родину", — говорить Віталій Хомутинник.

Теща, за словами народного обранця, задоволена новим зятем.

"Мені з тещею пощастило, жодного анекдоту я б не розповідав, вона не підходить під жодний з них, переконаний, що у мого вже шуріна також буде таке ставлення. Я також переконаний, що і тещі з нами пощастило, можливо я проблемна людина і занудна, і на мене не так дивляться, але Сергій більш відкритий, щирий, думаю вона буде задоволена", — говорить нардеп.

Цього року Віталій Хомутинник відпочив за кордоном.

"Були в Італії, мій день народження у серпні, були на Сардинії", — говорить депутат.

Нардеп не приховує свої поїздки за кордон.

"В тому проблема наших політиків, що вони мають подвійне життя. Нове поколінні має діяти відкрито, подобається це комусь чи ні, але ми маємо говорити правду,так воно і є", — говорить Віталій Хомутинник.