Новини про зірок
Подобається

Корольова виставила свої груди на спір (ФОТО)

14/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Корольова виставила свої груди на спір (ФОТО)

Співачка Наташа Корольова, знімок оголеної грудях якої раніше викликав ажіотаж в Мережі, розповіла чому оприлюднила сексуальне фото в своєму Instagram.

24096940Як виявилося, співачка була учасницею спору, в якому виграла "непогані гроші". Про це Королева сама повідомила у соцмережі.

"Я давно так не сміялася, Ваня @urgantcom ти найкращий! Три сестри" з твоєї легкої руки просто розірвали інформаційний простір! Фотка була зроблена і викладена на спір, (який, як і слід було очікувати, виграла Я) на превеликий мій жаль і так само розчарування мого опонента (який програв, до речі, непогані гроші) що ж. пи, сіс.скі і пі..ки залишаються затребуваними, обговорюваними і рейтинговими об'єктами! Жодна кінопрем'єра, вихід нового альбому, благодійна акція, так не розбурхують людський інтерес! На жаль! (Цей колаж я присвячую всім, хто залишив неймовірно добрі, позитивні, інтелігентні, піднесені, гарні коментарі!) Дорогі мої, без вас було б сумно і самотньо, спасибі, що ви є, дякую за вашу щирість і теплі слова! Любові і щастя вам усім! Ви цього варті!" – зізналася Наталія.