Новини про зірок
Подобається

Алкоголь і жінки у житті найсильнішого чоловіка світу (ФОТО)

14/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Алкоголь і жінки у житті найсильнішого чоловіка світу (ФОТО)

Найсильніший українець Василь Вірастюк в ексклюзивному інтерв'ю програмі "Відверто з Машею Єфросиніною" на каналі "Україна" розповів, як пережив загибель своєї першої дружини Світлани і ДТП з другою дружиною Інною.

3

Життя спортсменки обірвалося у віці 28 років: у 2006 році Світлану і ще кількох туристів накрила снігова лавина в Туреччині, на гірськолижному курорті Паландокен. На момент смерті жінки їх загальному з Вірастюком синові Адаму було лише 2,5 роки.

4

"Єдине, що потрібно зрозуміти людям, які опинилися в подібній ситуації, що потрібно знайти в собі сили жити далі. І якщо є діти – жити заради них. Якщо є улюблена справа – поставити собі мету і йти до неї. Тільки так можна врятуватися. Це був поганий період. Я став дуже агресивний, і шукав екстріму. Якщо я їхав на авто – то була дуже велика швидкість. Знаєте, це такий стан, коли ти не свідомо шукав смерті. З першого дня після похорону і практично по 9 день, я сидів на склянці. І на 9 день я сам собі сказав, що вистачить і треба рухатися далі. Я взяв сумку і пішов тренуватися. Я пірнув з головою. Я був там і це мене врятувало", — зізнався Вірастюк.

2

Крім того, силач розповів про деякі дивні збіги у його житті. У серпні 2010 року Вірастюк потрапив у ДТП з другою дружиною Інною, з якою спортсмен обвінчався в 2007 році й дав життя другому синові – Олегу.

"Було багато збігів. Тут ДТП 1-го, а лавина 2-го. Все це сталося в районі 14:00. Другий син був у такому ж віці – 2,5 року. Я аналізував. У мене знову був страх. Згадалося все те, що було тоді", — розповів найтитулованіший силач планети.

1

Вірастюк зізнався, що аварія дуже змінила його дружину Інну.

"Вона працювала в одній з найбільших фармалогических компаній. Її звільнили, вона після ДПТ отримала другу ступінь інвалідності. З таким діагнозом їй не можна працювати за комп'ютером, їй не можна читати. Можна багато дивитися телевізор. Вона любить жартувати, що до аварії вона була жінка з вищою освітою – вона знала досконало дві мови – англійську і німецьку, а після аварії вона просто стала блондинкою. Вона забула все. Вона не знає ні англійської, ні німецької мови. Вона досі не може запам'ятати імена друзів і знайомих, ну, а про ті напади, що трапляються постійно, я взагалі не розповідаю. Крапельниці кожні три місяці", — поділився спортсмен.

Як відомо, в 2010 році володар титулу "Найсильніша людина України" Василь Вірастюк потрапив у ДТП. Аварія сталася в Києві поблизу Одеської площі. Дружину Вірастюка викинуло з машини, сам спортсмен з автомобіля вибирався через люк.