Перша леді розповіла, звідки в неї скандальна сумка за півмільйона (ВІДЕО)

12/09/2015     Автор: admin
Перша леді розповіла, звідки в неї скандальна сумка за півмільйона (ВІДЕО)

1408488784-246

Дружина українського президента Марина Порошенко з'явилася між люди із сумкою, яка породила суперечки серед українців, йдеться у сюжеті ТСН.

Невеличку сумку з крокодилячої шкіри нині дуже модного кольору нюд від італійського бренду Fendi за понад півмільйона гривень перша леді вигуляла на вечорі з нагоди 50-річчя прем'єри фільму "Тіні забутих предків", чим збурила українців.

За словами жінки, аксесуар їй подарував чоловік, а про вартість сумки вона дізналася лише зараз із інтернету.

"Це подарунок мого чоловіка мені на 30-ту річницю нашого подружнього життя. Це було рік тому. Я, чесно кажучи, не вживаю такими речами. Але тут — ми дуже рідко зараз із ним бачимось, і коли ми пішли на спільний захід, я хотіла йому зробити приємне", — розповіла Марина Порошенко.

 Зазначимо, у Києві торбинку цієї фірми можна придбати лише в одному елітному бутику і коштує вона тут 566 тисяч 930 гривень або майже 23 тисячі євро.

В офіційному бутику Fendi у Мілані така сумочка потягне вже майже на 23 тисячі гривень або тисячу євро більше. Водночас ані в Києві, ані за кордоном аксесуару кольору нюд, як у дружини Порошенка, — немає.

 Натомість у Італії наголосили, що ці сумочки – нова колекція. Також і за словами українських дизайнерів, сумка з крокодила кольору нюд цієї фірми — це останній тренд.

"Із наших, у нашій країні, як на мене, я нікого ще не бачила з такою сумочкою. Вона дуже личить першій леді країни. Інший момент – чи тактично зараз носити таку сумку. Скажімо так, просто напевно треба було бути більш передбачливою, щоб не викликати зайвих емоцій у народу, який зараз ледве виживає", — наголосила дизайнер Юлія Айсіна.