Новини про зірок
Подобається

Груди екс-«ВІА Гри» після пологів збільшилася на три розміри (ФОТО)

11/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Груди екс-«ВІА Гри» після пологів збільшилася на три розміри (ФОТО)

Колишня учасниця групи "ВІА Гра" стала мамою. Для 36річної Тетяни Найник, яка є невісткою Міледі з "Мушкетерів" Маргарити Терехової, це перша дитина. Мама, яка годуэ грудьми, ні в чому собі не відмовляє і радіє появі не тільки дитини, але і деяким змінам, що відбулися з її тілом.

dD273TThQkM

Невістку Маргарити Терехової знають не тільки як учасницю зоряного тріо, але і як власницю розкішного бюсту. До пологів у неї був четвертий розмір. Зараз сьомий. А через пару тижнів їй обіцяють взагалі десятийодинадцятий.

wjZu0eXBuJA

Привітати маму зібралася вся рідня легенди екрану. На виписці не було тільки самої Маргарити Терехової. Вже кілька років 73річна актриса практично не виходить з дому. Кажуть, їй поставили страшний діагноз — "судинна деменція". Але в родині ця тема під забороною.

1

Про схожість зі знаменитою бабусею поки говорити рано. Та й на Маргариту Терехову більше схожа її донька Анна. А син Олександрсхідної крові.

3

Молоді батьки не приховують радості, адже вони подарували знаменитій бабусі безцінний подарунок: їх Віра народилася в один день з Маргаритою Тереховою. До того ж актриса сама благословила сина на шлюб з ексучасницею "ВІА Гри". Вони таємно одружилися в липні.