Новини про зірок
Подобається

ТОП-5: нерівні шлюби підстаркуватих зірок та їхніх молодих пасій

10/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
ТОП-5: нерівні шлюби підстаркуватих зірок та їхніх молодих пасій

Останнім часом нерівні шлюби стали звичними серед зірок. Дедалі частіше відомі люди поєднують свої долі із пасіями, значно молодшими за них. Попри злі язики, які супроводжують такі стосунки, селебрітіс насолоджуються життям зі своїми другими половинками. Логічний та очікуваний осуд громадськості такого "незвичного кохання" престарілих наречених не надто хвилює.

b571a67c-3e68-4316-be2c-bd8a3ff909dd_B

Пара №1: 84-річний Іван Краско і 24-річна Наталія Шевель (різниця у віці 60 років)

7

Так, відомий актор Іван Краско своїм одруженням із 24-річною екс-студенткою вкотре довів правдивість твердження: "волосся сивіє, а голова шаліє". Незважаючи на шквальну критику, 84-річна зірка театру та кіно все ж наважився на нерівний шлюб із різницею у 60 років!

Молода наречена Наталія Шевель зустріла майбутнього чоловіка, коли приїхала до Санкт-Петербургу навчатися акторської майстерності. З часом педагог Іван Іванович став для дівчини нареченим, а днями – законним чоловіком. Мережею швидко поширилися фото та відео молодят, на яких Іван та Наталія обіймаються, цілуються на, вочевидь, не надто зважають на суспільну думку.

Пара №2: 79-річний Армен Джигарханян та 33-річна Віталіна Цимбалюк-Романовська (різниця у віці 46 років)

84D67E60-0B6F-4BEE-B583-A7A4EC47AB21_w640_r1_s

Легендарний радянський актор Армен Джигарханян попри свій поважний вік і статус сім'янина також "віддався почуттям", і цим неабияк шокував прихильників. 79-річний чоловік вирішив покласти край шлюбу тривалістю у 40 років, від якого, за словами актора, лишилася лише "ілюзія".

Однак, холостяком Джигарханяна також назвати не можна, оскільки зірка закрутив роман із 33-річною Віталіною Цимбалюк-Романовською.  Закоханий актор продовжив серію відчайдушних вчинків та зробив обраницю художнім керівником Московського драматичного театру, президентом якого є він сам.

Цей його жест, подейкують, спровокував справжній розкол у творчій трупі, а самі закохані тим часом щасливо посміхаються камерам та насолоджуються життям.

Пара №3: 41-річна Олена Мозгова та 32-річний Володимир Ткаченко (різниця у віці 9 років)

84D67E60-0B6F-4BEE-B583-A7A4EC47AB21_w640_r1_sРоман продюсерки Олени Мозгової та співака Володимира Ткаченка зародився, як це часто буває у шоу-бізнесі, на професійних стосунках.

Екс-дружина Олександра Пономарьова зайнялася продюсуванням молодшого за неї майже на 10 років таланту, що в подальшому призвело до взаємної закоханості творчих особистостей. Продюсерка навіть зважилася на татуювання "на честь" коханого, викарбувавши на тілі його ініціали "ВТ" у трикутнику.

Зрештою, 26 лютого поточного року у пари народилася донька Соломійка. Факт народження третьої дитини 41-річна Мозгова приховувала аж до півріччя маленької, після чого шокувала прихильників радісною звісткою та своїм оновленим іміджем.

На своїй сторінці у соцмережі молода матуся охоче ділиться секретами схуднення та наголошує, що вона зараз дуже щаслива.

Пара №4: 44-річна Лєра Кудрявцева та 27-річний Ігор Макаров (різниця у віці 17 років)

84D67E60-0B6F-4BEE-B583-A7A4EC47AB21_w640_r1_s

Російська телеведуча Лєра Кудрявцева завжди вирізнялася пристрастю до значно молодших за неї чоловіків. Стосунки із молодшим зна 12 років співаком Сергієм Лазарєвим наробив галасу свого часу, а їхній розрив через чотири роки подружнього життя став ще більш обговорюваним.

Однак,серцю не накажеш, і незадовго після розриву зі співаком Лєра знову закохалася у значно молодшого за себе спортсмена Ігоря Макарова. А у 2013 році пара шокувала прихильників пишним весіллям із 25-річним хокеїстом. Новоспечене подружжя тоді відкрито демонструвало своє щастя у кліпі близької подруги Лєри — Ірини Дубцової  на пісню "Ты тот". У відео присутні кадри із весілля пари.

Наразі, 44-річна Кудрявцева перебуває у своєму вдалому, за словами телеведучої, шлюбі. Він став третім походом до РАЦСу на рахунку зірки, а от чи не змінить Лєра спортсмена на ще молодшого красунчика – покаже час.

Пара №5: 66-річна Алла Пугачова та 39-річний Максим Галкін (різниця у віці 27 років)

84D67E60-0B6F-4BEE-B583-A7A4EC47AB21_w640_r1_sПригадуючи нерівні шлюби, неможливо оминути увагою історію кохання Примадонни російської естради Алли Пугачової та гумориста Максима Галкіна.

Пара "дожартувалася" до шлюбу після 10 років роману, у 2011 році. Тоді розкішне весілля 62-річної співачки та 35-річного шоумена стало топовою темою світських новин.

Різниця у 27 років не завадила знаменитостям стати батьками двійнят Лізи та Гаррі, попри  те, що сам Галкін "пішки ходив під стіл", коли Примадонна підкорювала тоді ще Радянський Союз. Стосунки зірок тривалістю у 14 років дають надію на те, що "нерівне" кохання таки існує, ну або ж таку неймовірну прив'язаність значно краще створюють бізнес-стосунки та прагнення піару.