Новини про зірок
Подобається

Так що — пора в небуття, — Приходько прокоментувала позбавлення Лорак статусу «народної»

09/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Так що — пора в небуття, — Приходько прокоментувала позбавлення Лорак статусу «народної»

Висловлювання і дії деяких українських артистів давно викликають обурення у народу особливо їх поїздки з концертами в Росію і аннексированний Крим. Тому 4 вересня в Раді був зареєстрований проект закону про позбавлення проросійських і просепаратистских діячів культури звання "Народний артист України".

0(75)

Проектом закону пропонується позбавити Ані Лорак, Таїсію Повалій, Йосипа Кобзона і Миколи Баскова звання "Народний артист України".

Зірки українського шоу-бізу неоднозначно ставляться до такого рішення. Проте більшість підтримує його. Зокрема, Анастасія Приходько.

"Складне питання, але, як мовиться, репутацію створюєш роками, а втрачаєш за один день, а у неї (Ані Лоракред.) цих днів стільки, що на кілька репутацій вистачить. Так щопора в небуття…" — прокоментувала Приходько.

Співачка і народний депутат України Злата Огневич:

"Сьогодні Україна переживає гостру економічну кризу, на сході гинуть наші хлопці. Українці намагаються виживати на свої мінімальні зарплати, не встигаючи реагувати на підвищення цін. Мабуть, автор законопроекту робить все можливе, щоб поліпшити соціальноекономічну ситуацію в країні…"

Лідер групи "Друга ріка" Валерій Харчишин:

"Я в принципі проти усяких звань. Що стосується Лорак, то, з її позицією, я б сам відмовився".

Нагадаємо, українка створила петицію до президента України Петра Порошенка з проханням не позбавляти Ані Лорак статусу "Народного артиста України".