Новини про зірок
Подобається

Фанати Лорак з російськими самоварами уже настрочили петицію Порошенку (ФОТО)

09/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Фанати Лорак з російськими самоварами уже настрочили петицію Порошенку (ФОТО)

Законопроект про позбавлення проросійських та просепаратистських діячів культури звання "Народний артист України" вже справив чималий резонанс. Проте "вірні" фанати таких виконавців активно протестують проти нововведень. Зокрема, заради захисту прав Ані Лорак навіть створили відповідну петицію до Президента України.

3

"Перевіривши дані, які закидають Ані Лорак у вину — я не знайшла їх жодного підтвердження. В жодному переглянутому відео або друкованому інтерв'ю за останні роки не знайшлось хоч натяку на антиукраїнські заклики, антиукраїнську пропаганду зі сторони цієї співачки, навпаки — на концертах Ані Лорак завжди представляється українською співачкою, співає пісні українською мовою, як з власного репертуару, так і українські народні хіти", — пише автор петиції Федорова Ганна Володимирівна.

За два дні на сайті петиція назбирала 214 підписів.

5

Нагадаємо, 3 вересня цього року у Верховній Раді України був зареєстрований законопроект № 3016 про позбавлення звання "Народний артист України" низки виконавців, серед яких є і Ані Лорак.

Попри критику з боку українців Лорак продовжує активно виступати в Росії. Особливе враження справив виступ співачки на корпоративі новосибірської птахофабрики.

4