Новини про зірок
Подобається

А ви пам’ятаєте?: забуті та нещасні зірки 90-тих (ФОТО)

08/09/2015     Автор: admin
А ви пам’ятаєте?: забуті та нещасні зірки 90-тих (ФОТО)

Двадцять років тому вони були народними кумирамичисленні шанувальники носили на руках, завалювали квітами і подарунками, чергували в під'їздах їх будинків і під вікнами їхніх квартир. Але мінлива фортуна в один далеко не прекрасний момент відвернулася від них. Як живуть сьогодні забуті глядачами зірки 90х років минулого століття.

Руся

Руся 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Старша сестра Наташі Корольової співачка Руся, вона ж — згідно з документами — Ірина Поривай (псевдонімом стало домашнє ім'я Іруся, яке скоротили на одну букву), стала співачкою з легкої руки композитора Володимир Бистрякова — один час Руся виступала з групою "Міраж", яку продюсував, в 90-ті роки була мегапопулярної. Вона записувала альбоми (автором усіх хітів співачки є її чоловік Костянтин Осауленко), збирала стадіони і виступала на найпрестижнішій сцені країни — в Палаці "Україна". Однак у 1998 році після великого українсько-російського туру "Дві сестри", який Руся їздила з Наташею Корольовою, співачка несподівано зникла зі сцени та екрану. Пізніше стало відомо, що у Русі-Ірини народилася хвора дитина — у хлопчика, якого батьки назвали Володею, був дитячий церебральний параліч. Щоб його вилікувати, співачка з чоловіком при першій же можливості виїхали в Канаду. На лікарів йшли всі гроші, сім'я потребувала, і Ірина хапалася за будь-яку роботу — давала уроки гри на фортепіано, була диригентом церковного хору. На жаль, допомогти Володі не вдалося — хлопець помер у віці одинадцяти років. Співачка знайшла утіху у вірі, вона спочатку молилася в місцевому монастирі, а потім влаштувалася туди на роботу. Сьогодні Ірина з чоловіком живуть у США, у них двоє дітей — син Матвій і дочка Софія. Незважаючи на влаштовану і цілком благополучне життя вона мріє про повернення на сцену.

Маколей Калкін

956981_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Маколей Калкін, зігравши в знаменитих картинах 90-х — серії фільмів "Один вдома", став найпопулярнішим юним актором всіх часів і народів — не кожен знімається в кіно хлопчик може претендувати на звання "Дитина року", номінацію на "Золотий глобус" і гонорар в сто тисяч доларів. Спочатку популярність і гонорари Калкіна — не без допомоги пробивної батька, выжимавшего з сина і продюсерів всі соки — тільки зростали, але провали наступних картин з його участю призвели до анти-"Оскару" — "Золоту малину" в номінації "Найгірша чоловіча роль" за фільм "Нарівні з батьком", і завершення кар'єри Калкіна. Ставши дорослим, актор час від часу знімався в кіно, але про колишньої популярності йому можна було тільки мріяти. Про нинішнє життя Калкіна преса пише рідко, і ці новини, швидше, сумні: він дуже сильно схуд, після розставання з Мілою Куніс намагався заглушити депресію за допомогою наркотиків, а потім і зовсім скоїв спробу суїциду. Шанувальники актора, а їх чимало, сподіваються, що їхній кумир почне нове життя, але чи вистачить у нього на це сил, невідомо.

Хізер Локлір

1281682315_xizer-loklir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Американську акторку і продюсера Хізер Локлір глядачі всього світу знають як Аманду Вудворд з серіалу "Мелроуз Плейс", який йшов по телебаченню протягом шести років — з 1993 по 1999 роки. Чоловіки приходили від героїні актриси в захват, а жінки наслідували її манері одягатися і просили перукарів її підстригти "під Аманду". Після "Мелроуз Плейс" Локлір знімалася в інших серіалах і повнометражних фільмах, але повторити колишній успіх їй вже не вдалося. Актриса настільки сильно переживала свою творчу незатребуваність, що в 2008 році навіть намагалася покінчити із собою — вона прийняла снодійне разом з алкоголем, але, на щастя, лікарям вдалося її врятувати. Сьогодні 53-річна Хізер в прекрасній формі — її поява на пляжі в бікіні викликає справжній фурор, а її фотографії стають окрасою глянцевих журналів та інтернет-сайтів. Правда, у роботі та особистому житті актрисі раніше не щастить: режисери не дають Локлір ролей, які дозволили б знову заговорити про неї, а зі своїм останнім нареченим, актором Джеком Вагнером, з яким Хізер знайома ще з часів "Мелроуз Плейс", вона розлучилася ще у 2012 році, після чого актрису в черговий раз забрали в клініку через передозування наркотиків і алкоголю.

Наталія Ветлицька

72_main

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Леді російської естради 90-х, співачка Наталя Ветлицька, починала співати в суперпопулярної в той час групи "Міраж", але дуже швидко зробила непогану сольну кар'єру. Втім, прославилася Ветлицька не лише піснями ("Подивися в очі", "Playboy", "Місячний кіт"), але і бурхливим особистим життям — вона встигла побувати замужем за Павлом Смеяном і Женею Бєлоусовим і крутила романи з співаками Владом Сташевським і Дмитром Маліковим, бізнесменом Павлом Ващекиным і олігархом Сулейманом Керімовим. Більше десяти років тому Ветлицька відійшла від концертної діяльності, продала підмосковний будинок на Новій Ризі і разом з дочкою Уляною переїхала до Іспанії — тепер вона живе в елітному районі містечка Установи на березі Середземного моря. Наталя, яка недавно відсвяткувала 50-річчя, живе самітницею, виходить з будинку тільки для того, щоб зробити покупки в найближчому супермаркеті, захоплюється йогою, духовними практиками і раз на рік їздить в Індію — на прощу.

Влад Сташевський

170709_506x285

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проект "співак Влад Сташевський" з'явився на світ в результаті суперечки музичного продюсера Юрія Айзеншпіса, який заявив, що зможе розкрутити навіть співає табуретку. Хлопчик з молдовського Тирасполя не мріяв про сцену — у школі він займався спортом, а по закінченні її вступив до Суворовського училища, а потім — в торговий технікум. І бути б Владу товарознавцем, якщо б не його романтична зовнішність — завдяки їй і вокальними даними, нехай навіть і скромним, він і став тією самою "табуреткою", яку буквально до небес розкрутив Айзеншпіс. Пісні у виконанні Сташевського — "Поклич мене в ночі", "Я не буду тебе більше чекати", "Любов тут більше не живе" — звучали в 90-х роках звідусіль, а сам він був неймовірно популярний. Дружина Сташевського Ольга, дочка генерального директора спорткомплексу "Лужники", вмовила його піти від Айзеншпіса, і з цього моменту співоча кар'єра Сташевського покотилося під укіс. Влад пропав з ефірів і чатів, і дружина пішла від нього і не давала бачитися з сином Данилом. Сьогодні Сташевський займається бізнесом, він знову одружився — дружина Ірина, вона ж директор співака, народила йому сина Тимофія. Час від часу він виступає на корпоративах, виконуючи свої старі пісні.

Богдан Титомир

bogdan-titomir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор знаменитої фрази "піпл хаває" і учасник суперпопулярної в 90-ті роки хлопчачого гурту "Кар-мен" (шанувальники досі пам'ятають її пісні "Лондон, гуд бай!", "Париж, Париж", "Чіо-Чіо-Сан"), пробовавший свої сили в стилях хіп-хоп і техно, зник з поля зору публіки і шанувальників з причини від'їзду в США — з метою "підвищення кваліфікації". Повернувшись звідти через кілька років, він спробував повернутися на сцену, але колишньої успіху вже не мав. Сьогодні Титомир виступає на корпоративах, шлях на велику сцену і телеекран для нього закритий.

Андрій Губін

Не менш популярним, ніж Сташевський і Титомир, був в 90-ті і співак та композитор Андрій Губін: тоді кожна його пісня — а серед них були "Хлопчик-бродяга", "Зима-холода", "Я знаю, що ти знаєш", "Дівчата, як зірки" — моментально ставала хітом, від прихильниць йому доводилося рятуватися через чорний хід концертних залів, а його автомобіль прихильники носили на руках. Коли на початку 2000-х Губін перестав виходити на сцену і з'являтися в телевізійних програмах, поповзли чутки, один іншого трагічніше: говорили, що Андрій спився, потрапив у психіатричну клініку і навіть став буддійським ченцем. Насправді зникнення Губіна було пов'язано з важкою хворобою — йому не було й тридцяти років, коли лікарі поставили йому діагноз "лівостороння прозопалгія", за якою співак відчував сильні психогенні лицьові болі. Зараз Андрій не виступає, а продюсує інших виконавців, одна з його протеже — колишня солістка групи "Стрілки" Юлія Беретта, для альбому якої він написав кілька пісень.

411a3ee2fe