Зіркові скандали
Подобається

Мухарський обізвав «тупою гламурною куркою» Сумську та інших подруг Єгорової

08/09/2015     Автор: admin
Мухарський обізвав «тупою гламурною куркою» Сумську та інших подруг Єгорової

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шоумен звинуватив подруг дружини у руйнуванні його родини.
Співак та актор Антон Мухарський, він же Орест Лютий, який поскандалив із Ольгою Сумською, окрім того, звинуватив її та декількох інших подруг дружини Сніжани Єгорової у руйнуванні його родини.

На своїй сторінці у Facebook Мухарський наголосив, що саме через поради подруг Сніжана почала привселюдно його звинувачувати у всіх смертельних гріхах.

"Якби не пані Сумська, Тома Неліпа, Світлана Вольнова, Наташа Валевська, і всілякі інші "подруги" рангом поменьше, які волали "Мочі єго, Снєжа! Мочі, подонка і нєгодяя…" мої діти мали б зараз батька, бо тоді у нас була можливість домовлятись! Але ви зробили з моєї дружини жінку, яка абсолютно втратила глузд і відчула себе всевладною за вашої "підтримки", — написав Мухарський.  Він зауважив, що насправді не кидав Єгорову з трьома маленькими дітьми, а залишив дружині "все нажите у шлюбі майно". Ба більше, Мухарський, за його словами, планував повернутися до дружини.

 "Але я нікого не кидав! Єгорова брехала вам і всьому світу! Я залишив дружині і дітям все нажите в шлюбі майно, підписав шлюбний договір і пішов з надією повернутись. Бо думав, що моя дружина прийде до тями і зрозуміє, що дітям потрібен батько, а не "грядка товаріщей, поддєрживающіх брєд і клєвєту падругі і сєстри". З усіх вас тільки Світлана Вольнова, Анжеліка Рудницька та Катя Осадча зрозуміли, в яку хрінь вляпалися. Ми поговорили, знайшли порозуміння в простих істинах: "Чуже життя – пітьма!" — пояснив Антон.

 

ЗВЕРНЕННЯ У ВІДПОВІДЬ ДО ОЛЬГИ СУМСЬКОЇІ ВСІХ, ХТО БРАВ УЧАСТЬ У РУЙНУВАННІ МОЄЇ РОДИНИ(відкритий лист до мене пані Ол…

Posted by Антін Мухарський on 7 сентября 2015 г.