Зірка тижня
Подобається

У ЛЬВОВІ ПРЕЗЕНТУЮТЬ КНИГУ НАДІЇ САВЧЕНКО(АУДІО)

07/09/2015     Автор: admin
У ЛЬВОВІ ПРЕЗЕНТУЮТЬ КНИГУ НАДІЇ САВЧЕНКО(АУДІО)

10 вересня на Міжнародному книжковому ярмарку «Форум видавців у Львові», що триватиме з 9 по 13 вересня, видавництво «Юстініан» проведе презентацію книги відомої української льотчиці Надії Савченко.

Видання має назву «Сильне ім’я Надія». Екземпляри сигнального накладу, який за попередньою інформацією мав скласти 10 000 одиниць, на своїй сторінці у Facebook продемонструвала Віра Савченко, сестра політично-полоненої.

За її ж словами, «натхненником» у створенні книги для Надії Савченко був російський правозахисник, адвокат льотчиці – Ілля Новіков. «Сильне ім’я Надія» готувала до друку Віра Савченко, їй же належить авторство ілюстрацій до кожного розділу. Книга складається з роздумів і спогадів Надії Савченко, які вона записувала під час голодування. За зізнаннями льотчиці, її творчість має на меті й спростування пліток, які заполонили інформаційний простір.

В презентації книги візьмуть участь Віра Савченко, Президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Олександр Афонін, письменник та публіцист Костянтин Матвієнко.