Новини про зірок
Подобається

У Лорак прокоментували наміри депутата позбавити артистку звання.

07/09/2015     Автор: admin
У Лорак прокоментували наміри депутата позбавити артистку звання.

Законопроект  про позбавлення діячів культури звання "Народний артист України", який, зокрема, стосується співачки Ані Лорак, не залишився без її уваги. Так, прес-служба артистки виступила з офіційною заявою, у якій наголосила, що Ані Лорак ніколи не виступала з антиукраїнськими закликами. Окрім того у Лорак зауважують, що часто політики звертаються до імен артистів, аби звернути увагу на свою персону, або ж перед прийняттям "непопулярних законів"


"Ми живемо в умовах світової кризи, всім дуже важко. А замість того, щоб проводити економічні та соціальні реформи, хтось вирішив боротися з артистами, відволікаючи увагу суспільства від справді важливих проблем. Те, що це цькування Ані Лорак очевидно вже давно. І дуже шкода, що наше суспільство все ще піддається на проплачені провокації. З вуст Ані Лорак ніколи не звучали антиукраїнські заклики", — прокоментувала прес-служба Лорак.


Представники зірки також зауважили, що невдовзі Ані Лорак виступить у World Trade Centre — на одному з найбільших майданчиків в Дубай. Також у артистки заплановані концерти в Європі та Америці. "Хіба це не говорить про популяризацію України у світі?" — запитує прес-служба Лорак.


Нагадаємо, минулої п'ятниці у парламенті України було зареєстровано законопроект про позбавлення діячів культури звання "Народний артист України". Автором відповідного проекту закону є депутат з фракції "БПП" Іван Мельничук. Проектом закону пропонується позбавити Ані Лорак, Таїсію Повалій, Йосипа Кобзона, Миколу Баскова звання "Народний артист України.



57_main 2_525 1_1363