ТОП-10 моделей, чия зовнішність шокує(ФОТО)

07/09/2015     Автор: admin
ТОП-10 моделей, чия зовнішність шокує(ФОТО)

Сучасний глядач став настільки вимогливим, що його навряд чи здивуєш. Саме тому світ моди пішов на радикальні дії: цілковитий відхід від стандартів.

До вашої уваги підбірка моделей, які руйнують традиційні шаблони розуміння слів "модель" та "краса".

609348

 .

  

Вельвет д'Амур

609348_1323192

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Вельвет ще з дитинства мріяла стати моделлю, проте її похід в агентство завершився "фіаско": сказали, що 63 кілограми для манекенниці це забагато. Навіть коли вона схудла до 53, результати були невтішними.

Американка почала активно займатись фотографією і уже змирилась, що їй судилось перебувати по ту сторону камери. Проте модельний бізнес таки знайшов її! Це сталося тоді, коли її вага уже добігала 120 кілограм. Її запросили в якості моделі plus size для участі в модному показі Жана-Поля Готьє. До речі, свій псевдонім Вельвет д'Амур жінка отримала на тому ж показі. Зараз вона успішна "плюс-сайз" модель, яка співпрацює з тим же агентством, що і Жизель Бюндхен з Хайді Клум, і бере участь у показах Жана-Поля Готьє та Джона Гальяно.

Вона не соромиться вийти на подіум у відвертому образі і тим більше не соромиться своїх параметрів. Вельвет д'Амур називають найтовстішою моделлю у світі (її вага 136 кілограмів). Проте, усі одноголосно погоджуються: попри надмірну вагу, тіло Вельвет виглядає цілком пропорційно.

Діандра Форрест

609348_1323193

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Зовнішність Діандри можна назвати справді екзотичною: афроамериканка з зеленими очима, до того ж із білосніжною шкірою. У дитинстві дівчина страждала від глузувань і нерозуміння з боку однолітків, тому батьки Діандри були вимушені перевести її з державної школи в спеціалізовану.

Зараз, у свої 25 років, Діандра уже носить звання топ-моделі. Її кар'єра почалася цілком випадково. Якось під час шопінгу її помітив фотограф Шамір Хан і це стало поштовхом у її сходженні в світі моди. Зараз американка співпрацює з близько десятком модельних агентств, а також знімається у фотосесіях відомого бренду MAC Cosmetics.

До того ж, вона брала участь у зйомках кліпу "Power" Кенні Веста разом із відомими супермоделями Іриною Шейк і Джессікою Вайт. Окрім модельного бізнесу, Діандра з Шоном Россом часто беруть участь у різних шоу, де розповідають про важке становище та проблеми дискримінації альбіносів у суспільстві.

Шантель Браун-Янг

609348_1323195

.

 

 

Шантель Браун-Янг (справжнє імя Вінні Харлоу) з народження страждає від вітіліго (рідкісне захворювання шкіри). У моделі порушення пігментації шкіри і тому її тіло має "різнокольоровий" вигляд. З самого дитинства Шантель потерпала від жорстоких знущань і глузувань з боку однолітків. Діти називали її коровою і зеброю. Від потоку бруду в свою сторону Шантель задумувалась, навіть, про самогубство. Аби вберегти доньку, батьки вирішують переїхати з Торонто до Каліфорнії.

Саме тут і розпочиналась модельна кар’єра дівчини. Зовсім випадково вона дізналася про кастинг телешоу "Топ-модель по-американськи" і таки потрапила у список фіналісток. Дівчині вдалось підкорити всіх суддів, на чолі з Тайрою Бенкс, своєю неординарною зовнішністю.

Брунетт Моффі

609348_1323198

.

 

 

Брунетт Моффі потрапила у шоу-бізнес цілком випадково. У 2013 році їй "по знайомству" запропонували знятись для обкладинки журналу РОР. Опісля виходу номера, дівчину помітило відоме агентство Storm Models, яке дало зелене світло Кейт Мосс і Сінді Кроуфорд. Зовнішність Брунет цілком відповідає стандартам світу моди, проте у неї є своя особливість – косоокість.

Саме завдяки цій родзинці фотографи люблять знімати її. Зазвичай, через особливості зовнішності Моффі, її фотографують практично без макіяжу, акцентуючи увагу на її матовій шкірі і розкішному блискучому волоссю. Косоокість моделі не є перепоною для фотографів, адже більшість з них вважає, що гетеротропія робить погляд дівчини більш загадковим і цілком змінює вираз обличчя.

Вікторія Модеста

609348_1323199

.

 

 

Вікторія Модеста провела своє дитинство у лікарні. Через халатність лікарів під час пологів, їй пошкодили ногу. Після чотирнадцятьох невдалих операцій, латвійка таки прийняла рішення ампутувати її і це не стало для неї вироком.

Встановлення протезу навпаки посприяло просуванню дівчини у модельному бізнесі і музичній кар’єрі, адже з самого дитинства вона займалась вокалом. Вікторія використовує 8 різних протезів, найвідоміший серед яких виконаний у вигляді чорного шипа. Завдяки своєму нетиповому образу, дівчина брала участь у показах міланського тижня моди і стала обличчям компаній Samsung і Vodafone. Сьогодні Вікторія успішна співачка, альтернативна модель і власниця нічного клубу.

Джилліан Меркадо

609348_1323201

.

 

 

Більшу половину свого життя Джилліан провела в інвалідному візку. М’язова дистрофія дала про себе знати у підлітковому віці. Проте, дівчина ніколи не страждала від цього. У школі в неї не було проблем з однокласниками і, незважаючи на дискомфорт, вона відвідувала усі можливі вечірки і закінчила Інститут технології моди в Нью-Йорку.

Джилліан завжди цікавилась світом моди. У свій час вона вела блог "manufactured 1987". Тут вона розповідала про стиль, косметологію та мистецтво. Зовсім скоро американку помітили найрізноманітніші компанії і агентства, які почали запрошувати Джилліан на зйомки. Проте, по-справжньому знаменитою вона стала завдяки участі у фотозйомках для модної компанії Diesel. Подаючи заявку на участь у їхній новій рекламній кампанії, Джилліан не розраховувала на успіх. Але дівчина одразу сподобалась творчому колективу компанії і стала для них натхненням.

Зараз Джилліан працює редакційним директором онлайн-журналу про моду і мистецтво We the Urban та веде колонку редактора в інтернет-виданні PMC Magazine.

Амазонка Ів

609348_1323202

.

 

 

Амазонка Ів (справжнє ім'я жінки — Еріка Ірвін) має унікальний зріст для жінки – 2 метри і 3 сантиметри і має титул найвищої моделі на світі у Книзі рекордів Гіннеса. Усе розпочалось із зйомок для австралійського журналу Zoo Weekly. Ів у бікіні, разом з моделлю стандартних пропорцій, зацікавила аудиторію і саме цей номер став найбільш продаваним за всю історію існування журналу.

До модельного бізнесу Ів захоплювалася фітнесом, бодібілдингом, реслінгом з чоловіками і була персональним тренером. Окрім спортивних досягнень, жінка спробувала себе в ролі пані за викликом (800 $ за вечір). В її обов’язки входив супровід успішних, але самотніх чоловіків на світських вечірках. Крім цього, Амазонка Ів встигла також попрацювати актрисою, проте завдяки її фізіологічним даним, зазвичай, потрапляла на ролі монстрів та інопланетян.

Зараз каліфорнійська модель багато знімається для каталогів різних марок, які випускають нестандартний одяг і мріє пофотографуватися оголеною для знаменитого чоловічого видання Playboy.

Кейсі Леглер

609348_1323203

.

 

 

Французька модель Кейсі Леглер стала першою моделлю, з якою уклали контракт як з чоловіком-манекенщиком. Коротка стрижка, гострі вилиці і вольове підборіддя та зріст в 188 сантиметрів дозволяють їй рекламувати чоловічий одяг.

У модельний бізнес Кейсі потрапила цілком випадково. Дівчина професійно займалася спортом, брала участь у міжнародних змаганнях по плаванню, працювала в супермаркеті, вивчала медицину, мистецтво і право. Кейсі не задумувалась про модельний бізнес поки її фотографії в чоловічому образі не опублікував журнал Muse. На наступний день, після виходу світлин у світ, агентство Ford Models запропонувало їй укласти контракт. На сьогодні Кейсі єдина жінка, яка працює чоловічою моделлю у світі.

Андрій Пежич

609348_1323204

.

 

 

Андрій Пежич ввішов у світ моди зовсім нещодавно, проте стрімко почав завойовувати модельний олімп. Річ у тім, що в Андрія неймовірно жіночна зовнішність і це велика знахідка для фотографів та дизайнерів. Колись австралієць мріяв стати істориком, але мама спонукала сина податись у модельний бізнес. Коли Андрію виповнилося 19, рідні все ж умовили його відправити кілька фото в модельне агентство. І тоді ж його помітили. У значній мірі це було пов’язане з тим, що він дуже схожий з іншою моделлю агентства Джесікою Харт.

Андрій уклав угоду з лондонським агентством Storm Models і незадовго після цього уже з’явився на обкладинці журналу Dazed & Confused. Далі був цілий ряд зйомок, зокрема співпраця з Vogue Paris. Пежич такою працює як модель дефіле, він з'являвся в чоловічому та жіночому показах Жана-Поля Готьє (зокрема, у весільній сукні), та в чоловічому показі Марка Джейкобса.

Андрогінна модель не приховує і свою бісексуальність. До 7 років Андрій вважав себе хлопчиком, але з віком зрозумів, що поєднує в собі відразу дві статі. Проте, у 2014 році австралієць змінив стать і став трансгендерною жінкою на ім’я Андреа.

Мелані Гайдос

609348_1323206

 

.

 

 

 

Мелані Гайдос прийнято вважати найбільш провокативною моделлю в світі. Її зовнішність виходить далеко за рамки звичного сприйняття краси. Річ у тім, що у дівчини гостра форма ектодермальної дисплазії. Це рідкісне генетичне порушення, що впливає на розвиток шкіри, волосся, нігтів і, навіть, кісток. Однак, це не завадило Мелані полюбити себе і відмовитися від зубних імплантатів і перуки.

Арт-модель німецького походження привертає увагу багатьох фотографів і художників. Голомозість, заяча губа, відсутність брів і вій – елементи зовнішності, які і формують епатажний образ моделі. Дівчина не соромиться зніматись оголеною і брати участь у провокативних проектах. Всесвітньо популярною Мелані стала завдяки зйомкам у кліпі на пісню Mein Herz Brennt німецького метал-гурту Rammstein. Зовсім незабаром Гайдос візьме участь і у Міжнародному тижні моди у Нью-Йорку.