Зіркові скандали
Подобається

Сніжана Єгорова обурила соцмережі постом про АТО

07/09/2015     Автор: admin
Сніжана Єгорова обурила соцмережі постом про АТО

За словами Антіна Мухарського, Єгорова продовжує плідну співпрацю з російськими ЗМІ, які їй платять за таку "позицію" непогані гроші.


Відома українська актриса і телеведуча Сніжана Єгорова обурила Інтернет-громадськість заявою на своїй Facebook-сторінці.
Напередодні 1 вересня Єгорова написала пост про те, що хоче, щоб її дитина йшла до школи з квітами, а не "з ліками для бійців в зоні АТО".

11986366_644847612317577_6738413547075632921_n

Я хочу,чтоб мой сын шел в ШКОЛУ ЗА ЗНАНИЯМИ С ЦВЕТАМИ ДЛЯ УЧИТЕЛЕЙ!!!А не в неизвестность,к запуганным людям "з ліками для бійців в зоні АТО".Я своих детей рожала для СЧАСТЬЯ,а не для того,чтоб с самого детства их мозг и пространство сожрала алчность бесноватых ублюдков,которые наживаются на страхе и войне!!!!Я НЕ БОЮСЬ ВАС!!!!Я ЛЮБЛЮ ДЕТЕЙ И ЖИЗНЬ!!!!В МОЕМ МИРЕ НЕТ МЕСТА НЕНАВИСТИ!!!!В МОЕМ МИРЕ ЕСТЬ ДЕТИ И ЦВЕТЫ!!!!БОГ СВОИХ НЕ БРОСАЕТ.

Зазначимо, що позиція Сніжани Єгорової змусила користувачів мережі підтримати її колишнього чоловіка — письменника, музиканта і шоумена Антіна Мухарського, відомого своїми радикально-патріотичним поглядами.

"Діти, по суті, є заручниками гламурної мами, яка не дозволяє з ними бачитися через те, що "в тата вселився демон війни", — написав Мухарський на своїй сторінці в Фейсбук.


При цьому шоумен зазначив, що слова Єгорової, як і її дії, він коментувати ніяк не буде, тому що вона — мати його дітей.
"Якось самі розберемося. Бог і час все розставлять по своїх місцях", — резюмував Антін.

До речі, Сніжана Єгорова трохи пізніше спробувала роз'яснити свою позицію, заявивши, що вона допомагає тільки новонародженим та сім'ям з маленькими дітьми, які реально не можуть самі вирішити свої проблеми.
"Загалом, я не спонсорую війну ні в якому вигляді", — підсумувала співачка.Нагадаємо, що минулого літа Антон Мухарський подав на розлучення зі Сніжаною Єгоровою. Щоумен заявив, що "гламур і бажання піару будь-якою ціною перемогли".
До речі, нещодавно Сніжана Єгорова презентувала свою дебютну книгу "Життя в моїй голові", в якій розповіла про труднощі, з якими їй довелося зіткнутися, і про те, що їй допомогло ці труднощі подолати.