Зіркові скандали
Подобається

Кривдниця звинуватила побиту Ірину Дубцову у пияцтві та завищеній самооцінці

07/09/2015     Автор: admin
Кривдниця звинуватила побиту Ірину Дубцову у пияцтві та завищеній самооцінці

2jYJuWEqR2k

 

 

Скандал, який розгорівся навколо побиття співачки Ірини Дубцової, набирає обертів. Так, жінка, яка вдарила артистку по обличчю, виявилася донькою гендиректора "Газпром видобуток Ямбург" Дар'єю Андрєєвою.

За словами Андрєєвої, вона декілька разів робила зауваження "опухлій від алкоголю особі", яка матюкалася і чия собака не давала їй спокійно сидіти на своєму місці. Після цього, розповіла Андрєєва, Дубцова повернулася до неї, "овіяла хмарою перегару" і "показала середній палець". "Я лише вирішила відмахнутися, і, схоже влучила їй по обличчю", — пояснила ситуацію Андрєєва. Нагадаємо, інцидент з побиттям Ірини Дубцової стався вихідними в аеропорті Нового Уренгоя, куди артистка приїхала на концерт.


Вона сіла в автобус, який стояв з відкритими дверима. Дубцова попросила прикрити двері, аби не захворіти напередодні виступу, оскільки й так погано почувалася, у відповідь отримала образи та ляпас від однієї з пасажирок.  За словами Дубцової, вона вже звернулася до міліції, а швидка, яка її оглядала на місці інциденту, зафіксувала побиття.

 


 
 

 

Надеюсь, что мое заявление в полицию не растворится без следа и дойдет до адресата. Врач аэропорта на месте происшествия был, всё зафиксировал . И даже мою температуру 37,1 и резко подскочившее давление. Дверь в микроавтобусе я попросила закрыть по причине того, что я простужена. Вот еще одна ложь от Дарьи Андреевой. Как она сказала, " нет побоев, нет уголовного дела" побои есть и они зафиксированы.

Видео опубликовано Irina Dubtsova (@dubtsova_official)