Зіркові скандали
Подобається

Проти Ади Роговцевої у Росії завели кримінальну справу

06/09/2015     Автор: admin
Проти Ади Роговцевої у Росії завели кримінальну справу

Народна артистка України Ада Роговцева заявила про те, що в Росії проти неї порушили кримінальну справу: її заарештують, як тільки артистка ступить на російську землю

Про це Ада Роговцева розповіла в інтерв'ю програмі "Відверто з Машею Єфросиніною" на каналі "Україна", повідомляє Star.Korupciya.

"Ми зібрали для госпіталю в АТО 52 тис. грн. У Москві почули дзвін, та не знали, де він. Тоді я якраз дознімалася у них, і вони вирішили, що я в Росії заробила гроші і профінансувала військові дії", — повідомила Роговцева, додавши, що її заарештують, як тільки артистка ступить на російську землю.

Вона повідала про те, що не їздить до Москви вже майже рік: "Останній раз я була в Москві майже рік тому. Це були ті дозйомки, від яких я не могла відмовитися. Я не хотіла їхати, але мені сказали, щоб я платила неустойку. Продавати квартиру — це не вихід".

 

Роговцева також підкреслила, що насправді той факт, що їй фактично заборонили виступати в Росії, боляче вдарив по її гаманцю: "Я не та людина, яка вміє накопичувати гроші. Тому втрата російського глядача відбилася катастрофічно на фінансовому стані. Але це незрівнянна втрата порівняно з тою, що несуть наші співвітчизники. У мене просто немає можливості щось віддати дітям, купити ті книжки, які я хочу. У мене немає можливості так часто їздити в село до себе, бо кожна моя поїздка на бензин забирає всю мою пенсію".