Новини про зірок
Подобається

Єфросиніна в розкішному вбранні не стримувала сліз на весіллі Сергія Притули (фото)

05/09/2015     Автор: admin
Єфросиніна в розкішному вбранні  не стримувала сліз на весіллі Сергія Притули (фото)

3211_12649_b_1398252192

Телеведучу супроводжував чоловік

Телеведуча Маша Єфросиніна стала почесною гостею на весіллі свого друга і колеги Сергія Притули. Марія зізналася, що перед торжеством говорила з Сергієм. Притула знав, що подія викличе резонанс у пресі.

"Кожного разу, коли ми отримуємо відмову від відомої людини дати інтерв'ю для "Відверто", я засмучуюся! Насамперед, тому, що знаю причину! Вони не хочуть виносити на суд громадськості своє особисте. І мають для цього всі підстави! Притула перед весіллям з Катею сказав мені: "Маруся, навіть уявити собі не можу, що почнеться після нашого весілля! Давай поки ніяких фото з церемонії не будемо викладати, бо таблоїди рознесуть все в хлам! Я після просто заяву зроблю, але й тоді, думаю, нам дістанеться!", – зізналася телеведуча.

Єфросиніна розповіла, що весілля пройшло в Львові. Наречена була неймовірно красива, а наречений хвилювався як хлопчисько. Ніхто не стримував сліз. "Весілля було гідним! Неймовірно зворушлива церемонія, яка була позбавлена пафосу і наповнена ніжністю і навіть легким гумором! Все відбувалося у Львові! Наречена була просто чарівної краси, а Сергійко хвилювався як хлопчисько! Мами плакали від щастя, ми всі теж потім пішли перефарбовувати очі! Кіркорова та Баскова з циганами не було! Були теплі, душевні і дуже смішні тости рідних і близьких! Пили, їли, поздоровляли, кричали "Гірко!!!", танцювали! І фотографувалися", – написала Маша в Facebook.

На святі Маша з'явилася в довгій вечірній сукні від українського дизайнера Олени Реви. "Я в раю. Спасибі моя улюблена elen areva за сукню", – написала Єфросиніна в Instagram.

8a95d58c6d2d29b71d3c49665cdb1fd7

"І ми там були – від щастя сльози лили. Мої найщіріші вітання справжній українській родіні Притул Катрусі та Сергійка", – підписала фото з весілля Маша.

115760 115759 115758 115757