Зіркові схуднення: як змінились Каменських, Гросу та Могилевська(ФОТО)

04/09/2015     Автор: admin
Зіркові схуднення: як змінились Каменських, Гросу та Могилевська(ФОТО)

Українські зірки вразили результатами схудення, використавши літні місяці із користю для себе.

Під приціл сайту Star.Korupciya потрапили Настя Каменських, Аліна Гросу, Наталія Могилевська та Олена Мозгова. Цього літа зірки не лише працювали над собою але й активно розпосвюджували корисну інформацію у соціальних мережах. 

Настя Каменських розпочала нове "споритвне життя" та створила відеоблог та сторінку в одній із соціальних мереж для демонстрації результатів. Зірка активно ділиться із підписниками секретами правильного харчування та тонкощами виснажливих тренувань під керівництвом досвідченого наставника.

Українська співачка Наталія Могилевська поєднала процес схуднення із творчістю, випустивши пісню "Худеть". Результати схуднення артистки можна було побачити на концерті в Києві. 

Для Олени Мозгової секретом ідеальної фігури  це "наведення ладу всередині себе", а також – відмову від цукру та вживання достатньої кількості питної води на день.

Аліна Гросу ділиться із методами схуднення на власному мікроблозі. На ньому співачка викладає приблизний раціон харчування та режим тренування у залі. Зірка вразила фанатів стрункою фігурою, яку, за словами її стиліста, отримала завдяки "правильному харчуванню, хорошому сну та улюбленим людям поруч".

На прикладі відчизняних зірок бачимо, що струнка фігура не залежить від віку і стилю життя. Головне — знайти свої секрети краси. 6f2f8a3-kamenskih-kupalnik

 

 

 

 

 

 

11849896_665404473594882_945647950_n(1)

 

384807225

 

384862592