Новини про зірок
Подобається

Руслана заспівала гімн України у Варшаві

04/09/2015     Автор: admin
Руслана заспівала гімн України у Варшаві

Вчора співачка Руслана заспівала гімн України на вечорі-прийомі у Варшаві. Артистка вразила усіх класичним виконанням гімну під акомпонемент піаніста.

«Польща з Україною! Кожного разу, виконуючи гімн України, я відчуваю дуже сильні емоції, іноді «ком стоїть в горлі» і сльози навертаються, але тримаюсь і виконую оптимістично кожну ноту гімну, бо вірю в Україну і люблю її безмежно. Слава Україні! Героям слава!», – прокоментувала свій виступ Руслана.


Також співачка розповіла історію зустрічі з активістом Майдану, який проходить реабілітацію в Варшаві: “Після офіційної частини вже у фойє до мене підійшов чоловік зі словами: «Руслано, Ви, напевно, мене не впізнаєте». Я чесно відповіла, що намагаюся, але впізнати і справді не можу, на що він відповів, що це не дивно, бо півобличчя пошкоджене від вибуху гранатою. Це був Ігор Демченко. Під час нічних чергувань на Майдані ми часто були разом і спілкувалися. Коли я трошки рукою прикрила пошкоджену частину обличчя, то одразу впізнала Ігоря. Обнявшись, ми обоє ледь стримували сльози. Ми пригадали події Майдану. І загалом, це був дуже зворушливий і теплий момент. Ми бачимо цей світ, ми його відчуваємо, ми можемо для цього світу щось робити і вже від цього ми щасливі. Щоб не намагалося нас спинити у цей непростий час, воно нас не зупинить”.
Руслана зазначила, що Польща приймає Україну завжди надзвичайно гаряче. І тому, жодні провокації та спроби скомпрометувати Україну в очах поляків та західного світу не мають результату. Поляки як стояли горою за Україну, так і продовжують це робити.