Новини про зірок
Подобається

Памела Андерсон в Росії показала свої принади в розірваному платті

04/09/2015     Автор: admin
Памела Андерсон в Росії показала свої принади в розірваному платті

48-річна американська актриса Памела Андерсон, яка приїхала з США на благодійний аукціон Східного економічного форуму, порвала своє вечірнє плаття і показала всю красу свого тіла.

Виходячи з автомобіля перед аукціоном, актриса була збентежена цією обставиною: її одяг був розірваний на грудях, і вона всіляко намагалася уникнути цікавих поглядів, передає ТАСС.

На аукціоні актриса виставила два лоти — рятувальний буй з популярного фільму "Рятувальники Малібу" і танець з тим,хто пожертвує кошти на порятунок диких тварин. Зібрані кошти підуть на охорону рідкісних видів тварин на Далекому Сході Росії. Офіційно аукціон завершиться в останній день СЕФ (5 вересня), але у четвер на закритому заході було вирішено продати кілька лотів, серед них — виставлені Андерсон. Серед інших незвичайних лотів — право дати ім'я молодому леопардові, що живе на кордоні Росії і Китаю.

Поки невідомо, хто став володарем лотів.

Андерсон прибула на СЕФ на запрошення міністра природних ресурсів РФ Сергія Донського. У четвер вони зустрілися в рамках СЕФ-2015. Донський показав Андерсон дерева, висаджені на "Алеї Росії" на території Далекосхідного федерального університету. Крім того, актриса оглянула експозиції, присвячені амурським тиграм і камчатським ведмедям."Мені дуже подобається тут, у Владивостоці", — сказала Андерсон.

Свою поїздку в Примор'ї актриса почала з відвідування центру реабілітації рідкісних тварин в селі Олексіївка. Андерсон поїхала в приморське село провідати лева Грея, якого напередодні врятували із затопленого зоопарку "Зелений острів" в Уссурійську, розповів ТАСС директор приморського філії Центру "Амурський тигр" Сергій Арамилев.



"Памела Андерсон приїхала провідати лева і одночасно дізналася про існуючі програми збереження амурських тигрів і далекосхідних леопардів. Вона пообіцяла взяти участь у них", — сказав директор.

153983 492562 552420