Новини про зірок
Подобається

Вакарчук про «нових» політиків: нічого не змінилося, їм потрібно резюме для виборів

02/09/2015     Автор: admin
Вакарчук про «нових» політиків: нічого не змінилося, їм потрібно резюме для виборів

31

Голосування по законопроекту про валютні індексації вбив оптимізм, який існував у відношенні "нових" політиків.
 
Про це розповів лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. 

"До голосування за законом про валютні індексації було більше оптимізму. Мене як холодним душем обдало. Це був поганий закон для країни, його б все одно президент не підписав. Він поганий, бо порушує фундаментальне поняття про справедливість. Ти не можеш прощати валютні кредити або індексувати їх за старим курсом, а гривневі під 20?% залишати ", — зазначив музикант. 

Вакарчук підкреслив, що його пригнітити не стільки те, що за нього проголосували багато з тих, від кого він цього не очікував, а зовсім інше. 

"Потім у приватних розмовах багато з них говорили:" У нас виходу немає, адже вибори на носі ". Треба ж мати такий рівень цинізму! Коли людина говорить:" Цей закон кепський, його не підпишуть, але ми ж вбили двох зайців. Ми підставили президента, конкурента, тепер нехай він буде поганим, а по друге, нам потрібно CV [що то пред’явити виборцю] ". Коли це чую, у мене волосся стає дибки. Тому що я розумію: нічого не змінилося. Їм потрібно резюме для виборів, і це страшно ", — підсумував музикант.

Вакарчук також висловив думку, що політики і чиновники заради процвітання і розвитку України повинні поставити на карту все найдорожче, що у них є, в тому числі і власне життя.