Які типи жінок люблять чоловіки (ФОТО)

01/09/2015     Автор: admin
Які типи жінок люблять чоловіки (ФОТО)

Яких жінок люблять чоловіки? У кожного чоловіка є свій ідеал жінки, але можна виділити найбільш яскраві типажі жінок, які завжди користуються чоловічою увагою:

45

«Жінка — друг»

Ця жінка завжди готова вислухати, у будь-яку хвилину прийти на допомогу. Вона завжди в курсі життя свого чоловіка, підтримує його і допомагає йому просуватися по службовій драбині. Чоловік у такій парі відчуває себе головою, хоча все відбувається під невидимим контролем жінки. Це розумна і добра жінка, яка виховує дітей і стежить за домашнім затишком.

«Жінка — мати»

Ця жінка готова пожертвувати своїми інтересами заради інтересів чоловіка, адже він для неї як велика дитина. Чоловік у такій парі лідер, він робить успішну кар’єру, а жінка створює затишок у домі, займається домом і дітьми, матеріальне становище не стоїть у неї на першому плані.

46

«Ділова жінка або бізнес — леді»

Це розумна і успішна жінка, яка повністю поглинена роботою, робить успішну кар’єру або управляє бізнесом. Таких жінок воліють не обов’язково «домашні» чоловіки. У більшості випадків це такі ж ділові чоловіки, що займають керівні посади або мають свою справу. Така пара може спільно вести свій сімейний бізнес і також чудово разом на рівних вирішувати сімейні проблеми.

47

«Жінка — хижачка»

Красива, цілеспрямована і розумна жінка, завжди притягують погляди чоловіків. Вона точно знає, який чоловік їй потрібен і отримає його будь-яким способом,

влаштувавши своє життя. Ця жінка активно цікавиться справами свого чоловіка, координує їх, допомагає йому зайняти високу посаду, так як для неї має велике значення соціальне становище і матеріальний достаток. Вона лідер у родині, чудово стежить за своїм домом і сім’єю і не допустить жодних зазіхань на свою «власність».

«Жінка — барбі»

Це жінки модельного типу, для яких має значення тільки розмір гаманця чоловіка, його стан і положення в суспільстві. Примхлива і розпещена особа, яка постійно стежить за своїм зовнішнім виглядом і часто світську хроніку краще знає таблиці множення. Таку жінку беруть заміж чоловіки у віці, олігархи, великі бізнесмени, які зможуть забезпечувати та виконувати всі її забаганки, і яким молода і красива дружина або коханка покладена швидше за їх статусом, ніж для задушевних бесід.

Звичайно, в більшості випадків жінка поєднує в собі кілька типів поведінки, робить висновки з попереднього досвіду, переглядає свої погляди на життя. Але щоб подобатися чоловікові, в першу чергу треба бути жіночною і доброзичливою, стежити за своїм зовнішнім виглядом і мати почуття гумору, бути впевненою в собі жінкою. А от терпіти не можуть чоловіки грубих, злих, заздрісних, егоїстичних і занудних жінок, зациклених на своїх проблемах, і жінок, які не мають смаку.
Найголовніше — любите і цінуєте себе, тоді і чоловіки будуть у ваших ніг!