Новини про зірок
Подобається

Святослав Вакарчук надає допомогу в розмірі 200 000 грн сім’ї Ігоря Дебріна

01/09/2015     Автор: admin
Святослав Вакарчук надає допомогу в розмірі 200 000 грн сім’ї Ігоря Дебріна

78

Вчора вранці, 31 серпня, біля Верховної Ради України зібралися активісти, вимагаючи не голосувати за зміни до Конституції України, які передбачають децентралізацію влади. Трохи згодом під радою почалися сутички, в результаті яких були травмовані правоохоронці та загинув Ігор Дебрін від осколку розірваної гранати.

Під стіни парламенту, де був смертельно поранений строковик з Херсона, ввечері того ж дня люди почали зносити квіти. Смерть міліціонера потрясла багатьох людей і вони прийшли вшанувати пам'ять загиблого.

Не залишився осторонь музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук. На офіційній сторінці в facebook музиканти гурту Океан Ельзи, лідером якої є Святослав, опубліковано повідомлення про те, що Слава Вакарчук переводить 200 000 гривень постраждалим, частина з яких буде передана родині Ігоря Дебріна, інші підуть на лікування тяжкопораненим.

А фонд "Люди майбутнього", який було створено на початку 2009 року як інструмент втілення соціальних ініціатив Святослава Вакарчука, від сьогодні працюватиме над питанням подальшої допомоги постраждалим.

Будь-хто зможе долучитись до збору коштів.

Снимок