Новини про зірок
Подобається

Американські хакери «вбили» Арнольда Шварцнеггера

30/08/2015     Автор: admin
Американські хакери «вбили» Арнольда Шварцнеггера

скачанные файлы

 

 

 

 

 

Американські хакери «вклали на лопатки» один із найпопурярніших інформаційних ресурсів і опублікували інформацію про смерть культового актора Арнольда Шварнеггера.

Як пише Intermational Business Times, інформація про те, що актор і політик нібито був знайдений мертвим у своєму будинку умить облетіла Мережу, – повідомляє ТСН.

Пізніше «залізного Арні» бачили живим і здоровим у компанії друзів. У фейковій новині «повідомлялося», що поліція Лос-Анджелеса знайшла 68-річного чоловіка мертвим у своєму будинку після анонімного дзвінка в службу порятунку. Також згадувалося, що смерть Шварценеггера підтвердив один з членів його сім’ї.

Сам Шварценеггер вже після повідомлення про свою «смерть» обідав у ресторані італійської кухні разом із Робертом Ерлом, продюсером фільму «Нестримні», і виглядав цілком живим і здоровим. Близький друг актора, бодібілдер Калум фон Могер, також спростував цю новину.

Це далеко не перші «пустощі» від кібер-геніїв. Крім Шварцнеггера, жертвами подібних «новин» ставили у різний час Сильвестер Сталлоне, Уілл Сміт, Джекі Чан, Роуен Аткінсон та багатох інших. Особливо не пощастило зірці серіалу «Ходячі мерці» Норману Рідус – його тільки в 2014 році оголошували мертвим чотири рази.