Новини про зірок
Подобається

Настя Приходько зізналася про ім’я новонародженого сина-богатиря

29/08/2015     Автор: admin
Настя Приходько зізналася про ім’я новонародженого сина-богатиря

24092547

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася подробицями свого материнства. Настя пояснила, чому приховувала від  широкого загалу свій "цікавий стан".

"Ховалася я, тому що, дійсно, зараз дуже багато негативу. Тим паче, що я —  людина, яка із багатьма воює і мені не хотілося, щоб і в Росії про це знали. Дитина тут ні до чого", — зауважила співачка.

Артистка зізналася, що новонародженого малюка назвала Гордієм Олександровичем та додала, що хлопчик вийшов справжнім богатирем.

"Назвали ми його Гордієм Олександровичем. Народився він із вагою у 4 кілограми та 200 грамів та зростом 57 сантиметрів. Я не знаю, як це в мене вийшло", —  розповіла Настя.

Співачка зауважила, що протягом активної вагітності, наповненої концертами, її підтримував чоловік. Коханий навіть полетів із зіркою на гастролі в Америку.

Проте, зазначає ТСН, у найвідповідальніший момент пологів коханого Сашка із Настею не було, оскільки так того забажала сама Приходько.

"Це – моя думка, і мені здається, що жінка не дуже гарно виглядає в цей момент. Чоловіки, як ми знаємо, дуже близько до серця все сприймають. Це – виснажлива робота. Мені простіше, коли я наодинці із акушером, який ставить мені задачі, а я повинна їх виконати. І не думати в цей момент, як я виглядаю", — пояснила зірка.

Настя не розуміє, що таке післяпологова депресія, і навіть багатодітна матуся Сніжана Єгорова не змогла їй цього пояснити.

Приходько зауважила, що за період вагітності погладшала на 15 кілограмів, які рекордно швидко "зійшли" з неї.

Сама Настя не знає, як так сталося, однак вже зараз хизується пласким животиком, активно виступає та носить "допологовий" одяг.