Новини про зірок
Подобається

Ольга Фреймут запевняє, що не вміє виховувати доньку

26/08/2015     Автор: admin
Ольга Фреймут запевняє, що не вміє виховувати доньку

ab9e31e9c96a0a59d4a9fffb3d99ec39_03_freymut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Білявка підкреслила, що не має чітких правил та не примушує дочку любити свого батька, який живе у Лондоні. Про стосунки з дитиною Фреймут розказала в інтерв’ю журналу «Elle».

«Я не вмію виховувати дітей, у мене немає чітких правил, рецептів. Просто сильно люблю, а таке почуття не дає можливості дитині схибити. Дочка розуміє, довіряє і сама несе відповідальність за своє виховання», — говорить Ольга, яка виховує дочку без чоловіка.

З батьком Злата спілкується досить рідко, частіше навіть бачиться зі своїми британськими бабусею та дідусем.

«Двічі на рік ми приїжджаємо до Лондона та Глазго, де живуть її бабуся та дідусь, Роберт та Морін. Минулого року Златині брати та сестричка Домінік прилітали на місяць в Україну. Вражені подіями Майдану, діти захотіли побачити ту легендарну країну, в якій живе їхня кучерява сестричка», — ділиться Фреймут.

«Утім, з Нілом (батьком дівчини), на відміну від інших родичів, Злата зрідка бачиться. Чомусь вони іноді нудьгують у товаристві одне одного. А я не змушую дочку любити Ніла тільки тому, що він близький родич. Любов неможливо собі надумати. Злата вітає тата з днем народження, він телефонує на свята їй. Ми дотримуємося правил етикету», — зауважує телеведуча.

На запитання, чим вона ладна пожертвувати заради дочки, Ольга відповідає — нічим, якщо не йдеться про життя та фізичне й психічне здоров’я дитини.

«Я готова померти за свою дочку, а в дрібничках нічим жертвувати не люблю. Не прошу, щоб Злата нехтувала своїм комфортом заради моєї вигоди. Точно знаю — ніколи не скажу дитині: «Я пожертвувала на тебе найкращі роки свого життя… А ти!». Такому не бути», — запевняє білявка.

«Я живу щасливим життям, в якому Злата — моє найбільше щастя, але не дозволяю собі маніпулювати дочкою. І не припускаю навіть найменшої можливості використовувати мене», — додає Фреймут.