Новини про зірок
Подобається

Між «1+1» та «Інтером» почалася війна через концерт до Дня Незалежності

26/08/2015     Автор: admin
Між «1+1» та «Інтером» почалася війна через концерт до Дня Незалежності

124676

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 серпня Україна відзначила 24-ту річницю Незалежності. До цієї дати два центральних телеканали країни підготували для своїх глядачів святкові концерти, які вийшли в ефір саме 24 числа.
Так, на "Інтері" йшов концерт "Мрія про Україну", в якому взяли участь Софія Ротару, Таїсія Повалій, Ніна Матвієнко, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Олександр Пономарьов, Віктор Павлік, Злата Огневич, Віталій Козловський, Ольга Полякова, Наталія Бучинська та інші.
На каналі "1+1" у це ж час транслювався практично аналогічний захід під назвою "Незалежність — це ти". Зйомки концерту проходили на території Київського військового госпіталю, і в аудиторії було багато бійців АТО і волонтерів.
Забавно, що деякі артисти – як, приміром Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов та Ніна Матвієнко, відзначилися на обох заходах.
Через ці концерти вже встигла розгорітися справжня війна в соцмережах. Причиною стала різниця у телевізійному рейтингу самих концертів.

Генеральний продюсер " 1+1 Продакшн Вікторія Лезіна-Масляна опублікувала пост на своїй сторінці в Facebook, в якому подякувала за гарні відгуки про концерт і запевнила, що буде працювати ще більше, щоб надалі такого розходження в рейтингах не було. Концерт "Інтера" вона охарактеризувала як "для тих, хто продовжує хотіти в СРСР назад".

891085

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цікаво, що в коментарях до посту досить активно захищала интеровское творіння Наталія Джунь, яка раніше працювала на "1+1", а саме на проекті "Голос країни" разом з Іриною Іонової, а пізніше перейшла на "Інтер".

298856

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Пізніше до дискусії приєднався і глава "1+1" Олександр Ткаченко.

217416

 

 

 

 

 

 

 


У коментарях до його посту висловила свою думку і відомий український продюсер Олена Мозгова, яка не розуміє, як можна порівнювати минуле і майбутнє.