Новини про зірок
Подобається

Українська співачка зізналася,що отримувала фінансову допомогу від Ахметова (ФОТО)

25/08/2015     Автор: admin
Українська співачка зізналася,що отримувала фінансову допомогу від Ахметова  (ФОТО)

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Співачка Марія Яремчук спростувала чутки про те, що у неї були близькі стосунки з бізнесменом Рінатом Ахметовим і розповіла, як їй вдалося отримати від нього фінансування для поїздки на музичний конкурс "Нова хвиля" в інтерв'ю виданню "Бульвар Гордона".

Співачка Марія Яремчук не виключає, що прізвище її батька, відомого артиста Назарія Яремчука, допомогла їй отримати фінансування для поїздки на музичний конкурс "Нова хвиля" від бізнесмена Ріната Ахметова і спростувала чутки про близьких стосунках з ним. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню "Бульвар Гордона".

"Це такий абсурд, що не знаю, як його коментувати. Можу руку на серце покласти і заприсягтися, що нічого такого не було. Моє прізвище відома в нашій країні. Не буду лукавити, що до нього звернулася якась Марічка Пупкіна, і він погодився допомогти", – каже артистка.

Вона розповіла, що не брала участі в переговорах: "Йому зателефонувала жінка, яка працювала тоді зі мною, вона організовувала мені концерти і була зацікавлена, щоб все вийшло. Причому вона дзвонила не безпосередньо Ахметову, а зайшла на сайт його фонду, знайшла контакти прес-служби, набрала, і сказала приблизно так: "Ми працюємо з Марією Яремчук, могли б ви допомогти в такому-то справі?" Нам не відмовили. Не знаю, може бути, мені допомогли як дочка Назарія Яремчука, а може бути, як дівчинці, яка представляє країну на цьому конкурсі… Але він допоміг. І я йому дуже вдячна!".

За словами Яремчук, це була разова допомога і потім жодних особистих зустрічей з бізнесменом не було.

"Я бачила його видали всього один раз в житті, коли виступала на стадіоні НСК "Олімпійський". Я стояла на сцені, а він сидів в залі", – розповіла співачка.

Розмір допомоги від бізнесмена становив близько $25 тис. "Якщо мені правильно донесли і не взяли відсоток по дорозі, то близько $25 тисяч. Для мене ця сума і зараз здається величезною, а на той момент це було щось… Я знімала в Києві квартиру з чотирма однокурсниками у Солом'янському районі. Мені дорого було навіть на таксі їздити, не кажучи вже про те, щоб записати пісню, зробити аранжування, а вони повинні були бути для конкурсу дорогими і якісними", – говорить Яремчук.

Співачка Марія Яремчук у 2014 році посіла шосте місце на пісенному конкурсі "Євробачення", у 2012 році – третє місце на конкурсі "Нова хвиля".