Новини про зірок
Подобається

Поп-діва так себе перекроїла, що її не впізнали на вечірці (ФОТО)

22/08/2015     Автор: admin
Поп-діва так себе перекроїла, що її не впізнали на вечірці (ФОТО)

agilera6

Американська співачка і суддя проекту The Voice Крістіна Агілера змінила зовнішність. 15-го серпня виконавиця побувала на благодійному заході в Хемптонсі, Нью-Йорк, де фотографи помітили деякі відмінності в рисах обличчя 34-річної співачки, передає glamurchik.tochka.net.

Фанати запідозрили Агілеру в пластиці обличчя. Таку можливість підтвердили і деякі пластичні хірурги, які коментують фото Крістіни для ЗМІ.

Так, відомий пластичний і косметичний хіррург Марк Йуссеф розповів виданню HollywoodLife, що новий вигляд Агілери може бути як наслідком незвичайного мейк-апу, так і результатом невеликого хірургічного втручання. "Крістіна, безумовно, виглядає на кілька фунтів важчою зараз, що могло б пояснити додаткову повноту в щоках і нижній щелепі. До того ж співачка спробувала новий вид макіяжу. Проте причиною такого "нового обличчя" може бути не тільки зайва вага і мейк-ап, а й пластична операція". Лікар запідозрив Агілеру у використанні "шкірних наповнювачів": "Можливо причиною зміни форми обличчя та контуру став шкірний наповнювач — прозорий гель, який вводять глибоко під шкіру. Він піднімає лінію щік і підборіддя, надаючи більш молодий вигляд.

Знаменитостям слід бути обережнішими, при надмірному використанні такого гелю обличчя виглядає неприродно". Ще один фахівець з лицьової пластики доктор Лайл М. Бек впевнений, що співачка лягла під ніж. Доктор прокоментував зовнішній вигляд Агілери у виданні Life & Style:

"Крістіна безперечно знову зробила ринопластику. Співачка вже пробувала виправити ніс в 2008 році, і минулий досвід вийшов не зовсім вдалим, ніс співачки був занадто "піднятий". Теперішня робота пророблена ідеально".

e278e577c55391d70583af947791cebe_christina_aguilera_split_2