Зіркові скандали
Подобається

«Радує, що львів’яни борються за справедливість»: Фреймут про паркування на тротуарі (ВІДЕО)

13/08/2015     Автор: admin
«Радує, що львів’яни борються за справедливість»: Фреймут  про паркування на тротуарі (ВІДЕО)

24088805

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Скандал розгорівся в соцмережах, де львів'янка Marta Turetska на своїй сторінці в Facebook опублікувала фото припаркованої машини телеведучої Ольги Фреймут прямо на тротуарі.

Природно, не обійшлося без гнівних коментарів — мовляв, невже відомій телеведучій все можна?

Ось що відповіла з цього приводу сама Ольга Фреймут, яка зараз перебуває у Львові, куди вона приїхала, щоб із сім'єю відзначити день народження батька:

— Несподівано в свої вихідні я опинилася в заголовках новин та привернула увагу до проблеми правильного паркування авто. Насправді, як водій з 15-річним стажем, я добре знаю правила, тому зупинилася на "аварійці", вийшла на три хвилини, в машині залишилися моя мама і хрещениця. У правилах дорожнього руху стільки нюансів, що багато можуть заплутатися.

Важливо завжди добре ставитися один до одного, поважати всіх участників руху, посміхатися, особливо, коли в машині разом з вами є дітки.

Мене радує, що мої улюблені львів'яни таки небайдужі і борються за справедливість — це саме те, чого я вчу у своїх програмах. Проблема неправильної парковки актуальна для дискусії. Можливо, в одній зі своїх програм разом з ДАІ ми проінспектуємо паркувальні майданчики і центральні вулиці різних міст, -коментує телеведуча.

Була права Фреймут з точки зору ПДР. Про це запитала КП у Інни Котул, головний інспектор департаменту профілактичної роботи ДАІ МВС України:

— Згідно ПДР, в зоні дії знаку 3.35 "Стояна заборонена" можна здійснювати тільки зупинку до 5 хвилин; якщо автомобіль дійсно знаходився в цьому місці до 5 хвилин, то, відповідно, порушення не було.

24088806