Зіркові скандали
Подобається

Коханку Шовковського побила охорона чоловіка на очах у дитини

13/08/2015     Автор: admin
Коханку Шовковського побила охорона чоловіка на очах у дитини

384879406

 

 

 

 

 

 

 

 

Коханка капітана київського "Динамо" Олександра Шовковського Марина Кутьопова, яка зараз розлучається із головою правління "Укрпродукт Груп" Сергієм Євланчиком, розповіла, що чоловік не дає їй бачитися із дітьми.

В ексклюзивному інтерв'ю журналістам ТСН Кутьопова зізналася, що останній раз бачила дітей на початку березня. Відтоді вона намагається відчайдушно їх розшукати. Жінка переймається, що чоловік міг вивезти дітей до себе на батьківщину – у Росію.

 Печерський райвідділ міліції намагається закрити за гроші всі справи, щоб не було можливості бодай якось причепитися до доказів. У Печерському РУГУ  перебуває багато моїх справ, вони все зараз закривають за гроші. Мене жодного разу не допитали як потерпілу. З 4 березня я шукаю дитину всюди. Заяви всюди – Печерське РУГУ, кримінальне по дітях, опікунські ради", — каже Марина.

Вона зауважила, що якось, коли вона випадково побачила доньку і намагалася із нею поговорити, охорона Євланчика її побила. Читайте також: Шовковський пояснив, чому розлучився із дизайнером Альоновою "На очах у дитини охорона чоловіка мене побила, є відео. Я також хочу зробити заяву у Печерському РУГУ про корупційні схеми, за якими діє мій чоловік. Є відео, як він забирає дитину, відкидає мене від машини. Це все було на початку серпня", — прокоментувала Кутьопова.

Наразі Марина разом із своїм юристом займається оформленням доказів того, що чоловік не дає їй бачитися з дітьми від початку березня. Номера телефону чоловіка Кутьопова не знає, оскільки він його змінив, так само їй не відомо, де він перебуває. Євланчик з'їхав з тієї квартири, де вони мешкали. Сам Сергій Євланчик від коментарів відмовляється. Проте його помічниця розповіла журналістам ТСН, що він не хоче виносити конфлікт на публіку заради блага дітей і активно займається їхнім вихованням.

Нагадаємо, Альонова розповіла, хто зруйнував її родину з Шовковським. Дизайнер зізналася, що у цьому винна фанатка її екс-чоловіка.