Новини про зірок
Подобається

Як балують коханок і дружин українські багатії: від діамантів до Porsche (ФОТО)

09/08/2015     Автор: admin
Як балують коханок і дружин українські багатії: від діамантів до Porsche (ФОТО)

Про ціну подарунка не прийнято питати, але іноді власниці дорогих презентів і самі не проти, щоб про щедрість їх супутників говорили як можна більше. "Обозреватель" склав топ самих розкішних і несподіваних подарунків від українських бізнесменів, політиків і зірок спорту для своїх дам серця.

246374

Доларовий мільярдер і один з найбагатших бізнесменів України Дмитро Фірташ після "Революції гідності" переживає непрості часи у своїй кар'єрі, і в даний момент знаходиться під звинуваченням від США в дачі хабара за розробку титанових родовищ в Індії. Однак ще кілька років тому українських олігарх насолоджувався своїм станом і жив на "широку ногу".

Фірташ любив балувати розкішними надбаннями не тільки себе, але і свою дружину Ладу. У 2013 році "король" хімзаводів презентував дружині на день народження не путівку на райські острови, і навіть не суперкар, а особистий вертоліт Agusta AW109SP, вартість якого експерти оцінили в шість мільйонів євро.

До речі, урочисте святкування проходило теж не де-небудь, а в князівстві Монако в ресторані на Лазурному узбережжі. За банкет подружня пара віддала також немаленьку суму — близько 300 тисяч євро.

Нагадаємо, Лада Фірташ — третя дружина олігарха. Пара виховує двох дітей: доньку Анну і сина Дмитра. Лада є засновником і головою Правління благодійного фонду FIRTASH Foundation і головою Ради з інвестицій та девелоперських проектів.


658671

Porsche від "золотого" Рибки

І, якщо у легальності доходів українських олігархів, які збагатилися в "лихі" 90-ті, можна засумніватися, чи то зірки футболу добували мільйони виключно своїми ногами.

Нещодавно голкіпер київського "Динамо" Олександр Рибка подарував красуні-дружині Наталії швидкісний Porsche. Безумовно про такий презент дружині футболіста захотілося розповісти всьому світові, що вона, власне, і зробила, опублікувавши фото з автомобілем на своїй сторінці в Instagram.

"Нові вічка. Дякую, коханий", — підписала фото щаслива володарка Porsche.

Варто відзначити, що подібна машина числиться також в автопарку іншої зірки футболу — Андрія Шевченка. Вартість Porsche Panamera стартує від 2,2 мільйона гривень.

А ось захисник київського "Динамо" Євген Хачеріді задаровує дружину Вікторію оберемками квітів, ніж дівчина не забуває похвалитися в соцмережах, публікуючи свої фото з сотнями добірних троянд.

Не тільки футболісти, але і боксери дуже люблять балувати коханих розкішними презентами.


766180

Так, бронзовий призер Олімпіади-2012 у Лондоні боксер Олександр Гвоздик зробив коханій дружині вражаючий подарунок — автомобіль Mercedes C-class, вартість якого коливається в межах від 1 до 2,5 мільйонів гривень.

Не відстав від своїх колег і футболіст донецького "Шахтаря" Василь Кобін.

У 2013 році він подарував своїй дружині на день народження елітний позашляховик "Porsche Cayenne". Автомобіль рідкісного бордового кольору був перев'язаний білим бантом, який нагадував весільну фату, а в салоні Вікторію, дружина Василя, чекав букет червоних троянд. Правда, цей подаром не виявився щасливим. Вже в наступному сезоні Василь покинув "Шахтар" і два останні сезони провів в оренді.

Півзахисник київського київського "Динамо" Олег Гусєв 5 січня презентував своїй дружині шикарний Mercedes G-Klasse.

186208

Подарунок був присвячений знаменній події — народження дочки футболіста.

Квартира по космічній ціні

Улюблена жінка колишнього градоначальника Леоніда Черновецького Олена Савчук, до переїзду з чоловіком в Грузію жила в розкішних апартаментах на Дніпровській набережній. Як повідомляли джерела з близького оточення, екс-мер придбав чотирикімнатну квартиру для нареченої і її сина більше ніж за 2 мільйони гривень. З 16-го поверху в елітному невострое закохані могли насолоджуватися видом на Дніпро та Лавру.

216410

Зараз же Черновецькі змінили простору квартиру в українській столиці на особняк в Кобулеті (Грузія).

Нагадаємо, Леонід Черновецький одружився на Олені Савчук взимку 2012 року. Нова обраниця молодша екс-мера на двадцять років.



Аскетичний "романтик" Віктор Медведчук

Дружина відомого політика Оксана Марченко не раз підкреслювала, що вона і її чоловік ведуть досить аскетичний спосіб життя, що не зовсім співпадає з дійсністю. Можна привести в приклад тільки розкішну дачу Віктора Медведчука на східній околиці Сімеїзу, на якій його відвідував у 2012 році Володимир Путін.

Якщо оперувати лише фактами, про яких Оксана Марченко розповідала журналістам, то подарунки від чоловіка були досить незвичайними. Так, в перший спільний Новий рік Віктор запросив Оксану на прогулянку в ліс, де був приготований столик з шампанським і портативним телевізором. На наступний Новий рік подарунком Оксані від Медведчука стало свідоцтво про його розлучення з першою дружиною.

Діаманти і райський відпочинок

485937

Український боксер Володимир Кличко крім спортивних талантів, має також надзвичайно рідкісною здатністю — красиво доглядати за улюбленою жінкою. І хоча боксер світового рівня поки не наважився зіграти весілля з актрисою Хайден Панеттьєрі, обділеними любов'ю і увагою дівчину явно не назвеш. Володимир робить нареченій чудові подарунки, не шкодуючи при цьому важко зароблених гонорарів. На заручини Кличко подарував Панеттьєрі кільце з діамантами вартістю 500-600 тисяч доларів.

А на минулорічний День святого Валентина спортсмен орендував на уїк-енд для коханої острів Петра, розташований в 80 км на північ від Нью-Йорка. Це, як повідомляють джерела, легендарному спортсмену довелося витратити близько 200 тисяч доларів. Але, чого ж не зробиш заради коханої Хайден.



Подарунок мимоволі



У 2004 році, після 10 років спільного життя, тоді відомий мільйонер Лев Парцхаладзе розлучився зі своєю дружиною, моделлю Наталею Собченко. За час спільного життя Парцхаладзе з дружиною активно займалися ресторанним бізнесом. Тому при розлученні, який пройшов доволі мирно, Лев презентував уже колишній дружині ресторан "Тарас" у парку Шевченка.



213201



Правда, вона тут же перейменувала його в "о'панас".