Куди поступили діти українських політиків в 2015 році

07/08/2015     Автор: admin
Куди поступили діти українських політиків в 2015 році

408115

6 серпня став важливим днем для багатьох українських сімей, в яких в цьому році є випускники, оскільки були оприлюднені списки абітурієнтів, яким пощастило вступити на бюджет.


Під час кризи для простих українців безкоштовне навчання дітей є величезною удачею. Для забезпечених людей це питання вже не так важливий, але актуальне.


Вести дізналися, хто і куди вступив у 2015 році з дітей українських політиків.


Катеринчук – юрист


У цьому році на юридичний факультет університету ім. Шевченко вступив Данило Катеринчук, син лідера Європейської партії Миколи Катеринчука. 17-річний Данило підписав контракт на заочну форму навчання. І буде працювати в юридичній фірмі батька.


"У нього була можливість вступити на бюджет, але ми вирішили, що є люди з більш важким матеріальним становищем, нехай вчаться на безкоштовному", — сказав Микола Катеринчук. Він зазначив, що син вибирав між політологією та юриспруденцією. "Він зробив усвідомлене рішення. Йому лише 17 років, думаю, він ще буде себе шукати", — зазначив Катеринчук. Судячи по сторінці в Facebook, Катеринчук-молодший захоплюється грою на гітарі і тхеквондо.


Дочка Шкіряка – гуманітарій


Дочка екс-глави Держнс Зореслава-Марія Шкіряк штурмувала три столичних внз, два з яких (Національний педагогічний університет ім. Драгоманова і Національний авіаційний) пройшла на безкоштовний, а в Києво-Могилянську академію — і бюджет, і на контракт, так як поступала відразу на три факультети: соціології, правознавства та політології. "Є всі шанси, що вона буде в Могилянці на бюджеті. Вона подавала документи як на бюджет, так і на контракт", — сказав Шкіряк, який як раз зібрався їхати до вузу, з'ясовувати обстановку.

Шкіряк похвалився, що дочка у нього гуманітарій, вся в тата. В пріоритеті у неї — соціологія. Журналісти зателефонували в Могилянку, щоб дізнатися: чи пройшла на бюджет соціології студентка прізвища Шкіряк — але там з жалем відповіли: "на Жаль. Немає!".


У Міжнародну академію управління персоналом (МАУП) вступив син депутата від БПП Ігоря Насалика — 17-річний Ігор. Хлопець поступив на контракт, буде дипломатом.

"Він хоче отримати вищу освіту. МАУП у плані комунікації — непоганий внз", — сказав Насалик. А його старший син Максим у цьому році закінчив КІМО.


В цьому році студентами стали Микита Палатний, син депутата від Удару, друга і партнера мера Києва Артура Палатного, також син екс-депутата Михайла Поживанова — Сергій, і дочка міністра спорту Ігоря Жданова — Ярина.


Депутати – студенти


Студентами стали і депутати. Наприклад, радикали Дмитро Лінько і Андрій Лозовий надійшли на заочне відділення юрфаку Інституту післядипломного навчання при КНУ. Це друге їх утворення. "Будемо поглиблювати свої знання, нам це знадобиться в парламенті", — сказав Лінько.