Жінка схудла з 470 до 91 кілограма заради своєї сім’ї (ФОТО)

04/08/2015     Автор: admin
Жінка схудла з 470 до 91 кілограма заради своєї сім’ї (ФОТО)

новый коллаж

Інтернет користувачі, напевно, пам'ятають історію про неймовірно товсту жінку, яка своєю вагою вбила племінника. З тих пір багато чого прояснилося і змінилося. Що саме сталося з найважчою жінкою планети, читайте далі.

Майра Розалес (Mayra Rosales) страждала патологічним ожирінням. Вона не могла ходити і насилу могла підняти свій корпус. Майра не могла прийняти душ, не могла сама про себе подбати — всі ці клопоти лягли на плечі її сім'ї, яка була змушена в міру своїх сил підтримувати її життя.

640671_1_w_1000 640671_2_w_1000 640671_4_w_1000

Поміняти кардинально свій спосіб життя її підштовхнула трагедія. Племінник Майри поступив в лікарню з важкою травмою голови і незабаром помер. Майра сказала поліції, що це її вина: вона випадково впала на малюка, і той задихнувся. Однак поліція з'ясувала, що ті травми, які призвели до смерті хлопчика, фізично не доступні для Майри, оскільки вона навіть не в змозі піднятися з ліжка. Таким чином слідство вийшло на сестру Майри, мати хлопчика, яку в підсумку заарештували і відправили до в'язниці. Будучи найважчою жінкою в світі, Майра зрозуміла, що тепер, крім неї, піклуватися про дітей сестри нікому.

640671_7_w_1000

Для початку, Майра Розалес повинна була лягти на операцію, щоб позбутися значної частини ваги, яка не дозволяла жінці не те що розпочати режим по схудненню, вона не дозволяла Майрі банально рухатися.

Жінка пережила кілька серйозних операцій. У неї були страшні набряки і пролежні, стан шкіри і м'язів був критичним. Однак, починаючи з цього періоду і по сьогоднішній день Майрі вдалося схуднути на 80%!

640671_8_w_1000 640671_9_w_1000 640671_10_w_1000

При діагнозі патологічного ожиріння мало просто відправитися на операцію. Це, безумовно, великий стрес для всього організму, так і для психологічного стану пацієнта. І тому вкрай важливо не просто прийняти зміни, але і не відступитися від них. Після операції пацієнти часто знову набирають втрачену вагу, причому досить швидко. Тому дуже важливо, щоб така людина віддавала собі звіт в тому, що вона повинна змінити не лише форму харчування, але і спосіб життя. Майра не здалася: як тільки лікарі дозволили їй фізичне навантаження, вона продовжила свій шлях до схуднення. У неї був потужний стимул — Майра розуміла, що якщо вона не візьме себе в руки, вона просто не зможе забезпечити своїм племінникам майбутнє і підтримку сьогодні.

Зараз Майра важить 91 кг, і виглядає при цьому досить привабливо. Вона побувала на декількох телевізійних шоу, розповідаючи про свій досвід схуднення. Майра продовжує піклуватися про своїх племінників і запевняє, що не збирається повертатися до попереднього нездорового способу життя.

640671_11_w_1000