Новини про зірок
Подобається

Злата Огнєвіч вперше показала батька (ФОТО)

03/08/2015     Автор: admin
Злата Огнєвіч вперше показала батька (ФОТО)

 

640444_1_w_570Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про свою сім'ю та показала батька.

Артистка на своїй сторінці поділилася фотографією з батьком Леонідом Бордюгом.

Для шанувальників Злати це стало справжнім сюрпризом, оскільки їх кумир не часто ділиться подробицями особистого і сімейного життя. Побачивши кадр співачки з її батьком, шанувальники відразу ж почали гадати — на кого ж схожа артистка — на маму чи на тата.

"Хіба ми не схожі? Мій тато і я. Але я татова-мамина" — зробила допис співачка.

Маму Злати прихильники вже бачили. Разом з донькою готували тайські страви в програмі "Кухня з Дмитром Шепелєвим".

"У мене скромна роботяща сім'я. Моя мама — викладач російської мови та літератури.

Завдяки мамі дитинство пройшло з цікавими книгами, які сформували мене, як особистіст, — розповідає артистка. — Батько — хірург, закінчив Санкт-Петербурзьку державну медичну академію. Коли жили в Росії, працював на атомному підводному човні. Про виховання скажу так: мене виховували в строгості, але часом дозволяли і пустощі. Коли їхала до Києва, сказали: "Далі ти сама вибирай дорогу, а ми підтримаємо в будь-якому випадку". У Києві я працювала і сама себе забезпечувала".

Нагадаємо, Злата Огнєвіч виросла в Криму, але після закінчення школи в Судаку переїхала до Києва продовжувати музичну кар'єру. Саме батьки Злати прищепили їй любов до музики з ранніх років. Недавно артистка заявила, що планує перевезти батьків до Києва з окупованого Криму.

640444_3_w_1000