Новини про зірок
Подобається

Бідна Настя! Волочкову вкусила … акула! (ФОТО)

02/08/2015     Автор: admin
Бідна Настя! Волочкову вкусила … акула! (ФОТО)

волочковааа

Любителька скупатися у відкритому морі Анастасія Волочкова надовго запам'ятає свою поїздку в сонячну Анталью. Під час прогулянки на яхті знаменита балерина постраждала від зубів невідомої риби.

«Я досі не знаю, хто саме мене вкусив, — зізнається зірка. — Думаю, що це була невелика акула або черепаха ».

Того дня Анастасія вирішила не засиджуватися в готелі і вирушила на екскурсію на яхті. Опинившись в одній з бухт, Волочкова вирішила скупатися.

«Я спокійно плавала в десяти метрах від берега і насолоджувалася водою, — розповідає Woman's Day Волочкова. — І тут відчула, ніби мене хтось смикнув за праву ногу, а потім відчула гострий біль. Сказати, що я злякалася, — не сказати нічого! Мене скував дикий страх, але я тут же подумала: «Якщо не змушу себе плисти до берега, це чудовисько потягне мене на дно». Так я знайшла в собі сили взяти себе в руки і, як досвідчена плавчиха, буквально за хвилину допливла до берега ».

Опинившись на березі, балерина тут же подзвонила своїй мамі Тамарі Володимирівні, яка прислала за балериною машину, доставила її в травмпункт. Там знаменитості дали антибіотики, і вона відчула себе краще.

Але слід від укусу невідомої риби — не найгірше. Набагато гірше, що через те, що сталося Анастасія стала боятися заходити в воду!

Анастасія Волочкова фотоФото:volochkova_art, особистий архів

волочкова


«На наступний день після нападу на мене риби я так і не змогла змусити себе скупатися, — зізнається Анастасія. — Доводиться сидіти на березі і милуватися морськими видами, а адже я так люблю купатися, вода — моя стихія! Якщо так і далі піде, найближчим часом мені доведеться задовольнятися купанням в басейні, але ж це не замінить моря! Більше того, через цей випадку у мене зіпсувався настрій, і я всерйоз подумую перервати свій відпочинок і повернутися в Москву ».

Але навіть якщо балерина вирішиться виїхати подалі від моря, незабаром їй знову доведеться зустрітися з водною стихією, адже в серпні Волочкова дасть ряд концертів в Ялтинському театрі імені Чехова.

 

Джерело: wday.ru