Новини про зірок
Подобається

Весілля року: історія кохання прес-секретаря Путіна і фігуристки з Дніпропетровська (ФОТО)

01/08/2015     Автор: admin
Весілля року: історія кохання прес-секретаря Путіна і фігуристки з Дніпропетровська (ФОТО)

830412

Уже сьогодні, 1 серпня, на чорноморському узбережжі в Сочі відбудеться мабуть, найбільш обговорювана світська подія цього року.

Весілля олімпійської чемпіонки з фігурного катання Тетяни Навки і прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова стала чи не головною темою цього літа серед російських ЗМІ і не тільки.

До речі, сама Тетяна родом з Дніпропетровська, і поїхала звідти лише в 15 років. У спорті деякий час виступала за Білорусь, потім – за Росію. Має громадянство Росії і США.

Це весілля вже встигло викликати скандал – через урочистості виселили туристів з трьох навколишніх санаторіїв, і навіть з пляжів людей наполегливо просили піти, щоб не заважати високопоставленим гостям. А таких очікується близько 100, самого високого рангу.

Відвідає "весілля року" президент Росії Володимир Путін? Стане ясно вже після урочистості, однак запрошення йому, звичайно ж, було відправлено.

Деталі весілля вже з'явилися в пресі. Гуляти вирішили в олімпійському Сочі, де фігуристка все літо бере участь в льодовому шоу "Кармен". Спочатку на стадіоні "Айсберг" гості подивляться, як пристрасна Кармен-Навка доведе до несамовитого відчаю Хозе-Костомарова.

На афтепаті наречена, не виходячи з образу, спуститься в червоному з чорним горохом і воланами вбранні Edem. У невеликому ательє Edem у Великому Афанасєєвскому під її чуйним керівництвом шиється ще одне — підкреслено просте, в дусі Провансу, біле плаття із завищеною талією: в ньому наречена буде перед гостями

331822

Подружок нареченої одягнуть в колір "туман над Ла-Маншем", що б це не значило.

Але головне плаття дводенної церемонії довірено, звичайно, Юдашкіну — а вже терплячий Валентин Абрамович вміє прокласти шлях до серця самих вибагливих клієнток.

"З Валею легко. Він ніколи не каже: "Я тебе бачу такий, і все тут!" Ми обговорюємо найдрібніші деталі, колір, підкладку… Він хоче, щоб я була білим лебедем. І твердить: "Гріх закривати твої прекрасні форми десятьма спідницями".

У ЗМІ також з'явилася інформація щодо вражень самої Тетяни Навки від того, що відбувається. Спортсменка заявляла, що все, що відбувається в даний момент, для неї має колосальне значення і, зрозуміло, їй хотілося б, щоб ця весілля стала справжньою казкою як для неї, так і для її коханого. "Ніколи не думала, що буде так складно і хвилююче, — зізнавалася Навка. — Адже це головна подія в твоєму житті, тим більше що у мене ніколи не було весільної сукні. Минулого своєму весіллі я була в костюмі, і фотографії залишилися тільки аматорські. А зараз у Наді будуть вже і фото, і відео. Як здорово, що до весілля вона вже піде сама, мені здається, це так мило, так сентиментально, така пам'ять для дочок, особливо для Наді". Своїми думками про майбутню подію Тетяна Навка ділилася в інтерв'ю виданню Spletnik.ru.

Яка ж історія зустрічі і кохання цих двох людей, кожного зі своєю історією, у яких за плечима вже є шлюби і діти, а на сьогоднішній момент є спільна дочка Надя?

Перспективна і дуже старанна фігуристка Тетяна Навка переїхала в Москву з Дніпропетровська, будучи 15-річною дівчинкою. Потім талановита спортсменка довгі роки тренувалася в США. Катання на льоду загартувало її характер, принесло гучні перемоги і першу любов.

Свого колегу, фігуриста Олександра Жулина, Тетяна вперше побачила, коли їй було 18 — у Празі проходив чемпіонат світу. Через деякий час Жулин і Навка зустрілися знову, і Олександр закохався в тендітну і скромну Тетяну. Навка і Жулин прожили разом чотирнадцять років, десять з них — у шлюбі. Відносини, щоправда, часто були напруженими: з-за того, що і Олександр, і Тетяна багато працювали, у них практично не залишалося часу один на одного. Закохані відчували себе самотніми, і Жулин навіть намагався піти до іншої фігуристкою, Оксані Грищук, але у результаті залишився з Тетяною.

У 2000 році Навка подарувала чоловікові дочку Сашу. Пара розійшлася в 2006 році, однак офіційно розлучилася лише у 2010.

Через деякий час Навка зустрічає нову любов. Коли Тетяну на святкуванні дня народження одного представили цьому чоловікові, він, як пізніше зізнавалася сама Навка, не впізнав у ній відомої фігуристки та олімпійської чемпіонки. "Ви ж та сама дівчина, яка рекламує фарбу для волосся?" — поставив Тетяні питання прес-секретар президента Дмитро Пєсков.

"Ми з ним люди з дуже різних сфер і за всіма законами природи не повинні були перетнутися, а якщо б і перетнулися — не повинні були звернути один на одного уваги. Ми були не те що з різних світів — з різних всесвітів!" — здивується потім Тетяна того, що у неї склалися стосунки з людиною такого рангу.

Керівник прес-служби президента Дмитро Пєсков до роману з Навкою був одружений двічі. У шлюбі з першою дружиною, внучкою знаменитого полководця Анастасією Буденной, у Пєскова народився син Микола. Однак через кілька років стосунків пара оформила розлучення.

У 27 років Дмитро Пєсков одружився вдруге. Нова дружина, Катерина Солоцинская з сім'ї потомствених дипломатів, була молодшою Дмитра на дев'ять років, однак це не завадило щасливого шлюбу. У Пєскова і його дружини народилися донька Ліза і двоє синів — Міка і Дені.

З танцю в них все і почалося. Справа була в 2010 році, на дні народження спільного друга. Заграла музика з "Дев'яти з половиною тижнів". Спалахнуло світло. Якийсь чоловік енергійно закрутив партнерку. Таня побачила і обімліла. Повернулася до своєї подруги Марго Симонян: "А хто це?" — "Ти що, це ж…" — "Нічого собі". Незабаром Пісків почав збиратися додому, але Маргарита його пригальмувала: "Почекайте, куди ви так рано? Там же ваша улюблена Навка прийшла". І тут Дмитро Сергійович розгортається: "Як Навка? Де Навка?" Він нічого не знав ні про золоту медаль в Турині, ні про "Льодовиковий період". Вона була ефектною блондинкою з телевізора, яка рекламує фарбу для волосся. Він підбіг, поцілував руку: "Ви Тетяна Навка? Дуже приємно познайомитися". І випарувався. Знову вони зустрілися через рік — на тому ж самому дні народження.


830412 604670

"Все сталося диво — тому що цього не повинно було бути, — розповідає Тетяна. — Правда не повинна. Я довго опиралася, розуміючи складність ситуації: там сім'я, троє дітей і взагалі все це жахливо. Якщо чесно, мені він спочатку навіть не сподобався. Ну спілкувалися, пару раз сходили в ресторан, я думала: "Ні, просто друзі". Але він молодець взяв елегантністю і наполегливістю. Як хитро все робив. Начебто доглядав, а ніби й немає. Начебто говорив, що ми будемо разом, а я його рік Дмитром Сергійовичем на "ви" називала. Ніяк не могла переступити цю межу — тільки "ви". Напевно, навколо всі думали, що ми давно разом, а я ні в яку. Не дзвонила і не брала трубки. А він примудрявся знаходити мене через друзів. І домігся свого. І правильно — не можна було мене брати нахрапом, ну ніяк не можна".

Розлад в родині Пєсковим стався після тієї фатальної зустрічі Дмитра з Навкою на званій вечері. Законній дружині Пєскова стало ясно — сім'ю не врятувати. Більш того, жінка розчарувалася в чоловіка, якого завжди вважала вірним: "Мені здавалося, у всіх такий, але мій — точно іншого. А коли виявилося, що такий же… Мені стало нецікаво".

Довгий час про почуття між Навкою і Пєсковим знали тільки найближчі друзі та родичі. Майже два роки преса активно обговорювала, що прес-секретаря та олімпійську чемпіонку що пов'язує, але офіційного підтвердження чуток все не було.

Влітку 2014 року Навка народила доньку, яку назвали Надією. З цієї нагоди спортсменка дала не одне інтерв'ю, але так і не назвала журналістам ім'я батька дитини. "У цьому немає ніякого секрету, ми ні від кого не скрываемся. Але влаштовувати шоу з нашого особистого життя мені б не хотілося", — обривала питання журналістів Навка.

За словами Тетяни, нова закоханість і народження другої дочки повернули її до життя та допомогли відчути себе найщасливішою жінкою на світі. Закохані приховували свій роман до останнього і зважилися здатися на публіці разом тільки в грудні минулого року. На відкритті ковзанки на Червоній площі Тетяна з'явилася з Дмитром, який тримав її під руку. Пара розважалася на льоду і з задоволенням позувала фотографам.

Стало ясно, що у Навки і Пєскова справді роман. Причому, здавалося, їх відносини з кожним днем ставали все міцніше. Пара стала все частіше виходити в світ, а старша дочка Тетяни Саша відзначила день народження у Венеції в компанії дочки Дмитра Лізи.

І все ж у липні фігуристка зізналася, що готується до весілля в Сочі. Дату одруження — 1 серпня — вона озвучила журналу Tatler, додавши, що під вінець піде в сукні від Валентина Юдашкіна. Розповіла Навка журналістам і про своїх палких почуттях до Пєскову.

748956